Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal » » 2019 » Rugsėjo » 15

Kaip, prieš valgant vištą, pašalinti joje auginimo hormonus ir antibiotikus

Iš vištienos galima paruošti bene šimtus skanių patiekalų. Bet mes žinome, kad gamintojai dažnai naudoja augimo hormonus ir antibiotikus. Tokia višta ant prekystalio gali laikytis dviem savaitėm ilgiau nei „švari“.

Atskirti natūralią mėsą nuo tos, kuri su hormonais, pagal išorinius požymius negalima. Bet galima pašalinti kenksmingas medžiagas.

Siūlome 3 būdus.

Citrinos sultys ir druska.

Reikia marinuoti vištą 2 valandas. Paimkite 2 valgomuosius šaukštus druskos ir ¼ valgomojo šaukšto citrinos sulčių, 1 l paprasto vandens (300 g mėsos).

Į druskos ir sulčių tirpalą dėkite mėsą ir laikykite ją šaldytuve 2 valandas. Po to vištą vėl reikia įdėti į švarų šaltą vandenį 45-60 min. Tai pašalins iš mėsos druskos ir citrinos perteklių. Dabar galima ruošti patiekalą.

Kaip, prieš valgant vištą, pašalinti joje antibiotikus paranormal.lt

Mineralinis vanduo.

Dėkite mėsą 3 valandoms į mineralinį vandenį. Jis turi būti nelabai sūrus. Pavyzdžiui, tas  kuris parduodamas plastikiniuose buteliuose. Mineralinis stiklinėje taroje (organizmo gydymui) čia netinka.

Išmirkę vištą gerai praskalaukite ją švariu vandeniu. Šis būdas suminkštins per kietą mėsą.

Antras sultinys.

Gerai patikrintas būdas kenksmingoms medžiagoms šalinti – virinti vandenį dukart. Terminis apdirbimas naikina ne tik augimo hormonus ir antibiotikus, bet ir 99,9% bakterijų.

Įvertink šį straipsnį Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą PARANORMAL turinį.

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais.
avatar