Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Pasaulio Įvairenybės » 2019 » Birželio » 17

Kaip pagaminti vištą, kad joje neliktų hormonų ir antibiotikų

Senais laikais ant mūsų stalo būdavo patiekiama višta iš močiutės paukščių ūkio.

Šiandien parduotuvių lentynos lūžta nuo vištienos. Ir mes visi puikiai žinome, kad gamintojų konkurencija ne visada yra sąžininga.

Jie šeria paukščius kombinuotaisiais pašarais, hormonais ir antibiotikais. O antibiotikai vištos organizme gali išlikti ilgiau nei savaitę.

Kaip apsidrausti ir kokių apsaugos priemonių reikėtų imtis? Pašalinti iš vištienos antibiotikus galima tiesiog virtuvėje. Štai kaip tai galima padaryti.

višta, hormonai, antibiotikai, vituvė, praktiniai patarimai paranormal

Pirmas būdas.

Jeigu verdate parduotuvėje pirktą vištą, sultinio geriau nenaudokite. Jame nelieka jokių naudingųjų medžiagų. Verdant visi toksinai patenka tiesiai į sultinį. Vištienos sultiniui rekomenduojama naudoti iš ūkininkų įsigytą vištą.

Antras būdas.

Jeigu nusprendėte vištą kepti, išimkite visus vidaus organus, nes būtent juose kaupiasi daugiausia toksinų. Taip pat rekomenduojama nulupti odą.

Trečias būdas.

Vištieną galima pamerkti į specialų tirpalą. Jam pagaminti prireiks 1 l vandens ir kelių valgomųjų šaukštų akmens druskos. Taip pat galima įmaišyti ¼ citrinos sulčių. Palaikykite jame vištieną maždaug 2 valandas. Nupilkite tirpalą. Padarykite naują ir vėl pamerkite vištieną valandai arba dviem.

Taip pat ją galima pamerkti į mineralinį vandenį. Taip iš mėsos ne tik pasišalins toksinai, bet ir ji bus minkštesnė.

Naujausias Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram kanale. Jei manai, kad mano darbas yra naudingas, pasidalink, prenumeruok, padėkok ar paremk...

Niekas neišdrįso palikti komentaro. Registruokitės.
Būkite pirmi, kurie pasidalins savo nuomonėmis su kitais. Prisjungus galite komentuoti anonimiškai, po komentaro apačioje paspaudę Anonimas.
avatar
PASKUTINĖS NAUJIENOS:
19.01.2022 laikas 19:05 Gamtos anomalijos – apskritimai ant ledo
Paslaptingas reiškinys, analogiškas ratams laukuose, vis dažniau atsiranda… ant ledo. Idealios formos, didesnius ir mažesnius ratus žmonės aptinka Šiaurės Amerikoje, Rusijoje, Vokietijoje, Anglijoje. Dažniausiai šis reiškinys pastebimas Skandinavijoje. paslaptingas reiškinys, ledo ratai, anomalijos...

Skaityti daugiau

19.01.2022 laikas 18:39 Mistinės vietos. Kalnų Šorija. Jie atėjo iš tų laikų, iš miglotos priešistorės

Sibiro Kalnų Šorija – paslaptinga, mitais ir legendomis apipinta vieta, kuri iki šiolei populiariausia buvo pasakojimais apie sniego žmogų.

Skaityti daugiau

19.01.2022 laikas 18:22 Protingi žmonės gyvena netvarkoje, keikiasi ir vėlai eina gulti
Kaip dažnai kalbėdami vartojate keiksmažodžius? Jus kritikuoja dėl netvarkos miegamajame? Jūs vėlai einate miegoti? Žinoma, tai laikoma blogais įpročiais, tačiau tikite ar ne, bet jie rodo aukštą intelekto lygį ir sąžiningumą. Suintrigavo? Skaitykite toliau, kad sužinotumėte daugiau....

Skaityti daugiau

19.01.2022 laikas 09:20 Gyvūnus ir augalus Žemėje tikrai veikia Saulės ir Mėnulio gravitacija
Šie du dangaus kūnai, kuriuos mes matome danguje dienos ir nakties metu, daro kur kad didesnę įtaką gyvūnams ir augalams Žemėje, nei jūs galėtumėte pamanyti.

Skaityti daugiau

18.01.2022 laikas 22:27 7 požymiai, kad gyvenate svetimą gyvenimą ir kaip tai ištaisyti?

Visi norime gyventi savo svajonių gyvenimą, kupiną laisvės ir malonumų. Tačiau kažkuriuo momentu žmogus pradeda sekti svetimų nustatymų. Žinokite, pakeisti įvykių eiga niekada ne per vėlu.

Skaityti daugiau

19.01.2022 laikas 09:03 Receptai | Patiekalai Gaminamės namuose: lydytas sviestas be laktozės

Jau gana ilgą laiką mano patys mėgstamiausi riebalai, kuriuose savaitgaliais kepu blynus, o kiekvieną dieną ištirpinusi kepu ne tik daržoves yra lydytas ghi (ghee) sviestas.

Skaityti daugiau

17.01.2022 laikas 23:26 Receptai | Patiekalai Naminis prieskonių mišinys Za’atar

Jeigu būti visai tiksliems, tai za’atar’as yra augalas, bet šiomis dienomis paminėjus žodį za’atar jis įprastai yra suvokiamas kaip prieskonių mišinys, neatsiejamas nuo Vidurio Rytų virtuvės. Ir vieno recepto jis tikrai neturi.

...

Skaityti daugiau

17.01.2022 laikas 23:26 Receptai | Patiekalai Kepti baklažanai su česnakiniu padažu

Gyvenimas yra tiesiog fantastiškas, kai mūsų maistas toks lengvas, spalvotas, sveikas ir LABAI SKANUS. Šį kartą parodysiu kaip pasigaminti tobulus iškeptus baklažanus su fantastišku padažu. Galiu garantuoti, kad šis patiekalas tikrai patiks ne tik vegetarams.

...

Skaityti daugiau