Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 22

10 požymių, kad atėjo laikas atsikratyti toksinų iš savo kūno

Atkreipkite dėmesį!

Mes gyvename tokioje aplinkoje, kurioje negalime išvengti toksinų. Cheminės medžiagos mūsų maiste, hormonų injekcijos, užterštas oras ir vanduo daro poveikį mūsų organizmui.

Taigi, jūs niekada nežinote, kada mūsų kūnas yra pilnas toksinų ir kada organizmo funkcijos gali išeiti iš pusiausvyros. Ir jei jūs neatkreipsite dėmesio į šių medžiagų susikaupimą organizme, jūs galite pakenkti savo kūnui. Vienintelis būdas tai padaryti - išvalyti sistemą nuo šių pavojingų medžiagų.

Yra tam tikri įspėjamieji požymiai, kad mūsų kūnas turi detoksikuoti, ir kuo greičiau, tai padarysime, tuo geriau bus mums patiems.

10 požymių, kad atėjo laikas atsikratyti toksinų iš savo kūno

Pastovus nuovargis.

Pastovus nuovargis gali būti ženklas, kad yra didelis toksinų susikaupimas organizme. Tai ženklas, kad toksinai kaupiasi virškinamajame trakte.

Temperatūra.

Jei kepenys yra perkrautos, sukeliamas kūno perkaitimas. Tai, žinoma, veda prie prakaitavimo. Toksinų perteklius pašalinamas iš odos.

Nuolatiniai galvos skausmai.

Nervų sistema veikia įvairiais būdais, jei toksinai susikaupė organizme. Nervų audiniai sukelia nuolatinius galvos skausmus.

Riebalų perteklius.

Toksinų perteklius organizme gali turėti įtakos cukraus ir cholesterolio kiekiui kraujyje, o tai dar labiau padidina priklausomybę nuo insulino, todėl padidėja riebalų kiekis ant pilvo.

Nosies užgulimas.

Nuolatinį nosies užgulimą taip pat gali sukelti toksinai ore.

Pilvo pūtimas.

Pilvo pūtimas, taip pat gali atsirasti dėl susikaupusių toksinų organizme, dėl streso ir neigiamų emocijų.

Nemiga.

Nemiga ir kiti miego sutrikimai dažnai pasitaiko, dėl toksinų perteklius, organizmo audiniuose. Jie gali sukelti kraujagyslių okliuzija.

Odos problemos.

Pastovus odos niežėjimas taip pat yra ženklas. Jei pastebėjote, jog staiga atsiranda spuogai ar kitos odos ligos, tai gali būti ženklas, kad kaupiasi toksinai ne tik kūne, bet ir odoje.

Geltonas/baltas liežuvis.

Dėl to, kad toksinų perteklius kaupiasi kraujyje, liežuvis gali būti padengtas geltonos arba baltos spalvos danga, kuris susiformuoja kovojant su mikrobais. Tai gali reikšti, kad padidėja įvairių rūšių bakterijų augimas.

Toksinai, kurie kaupiasi tulžyje, gali sukelti tulžies pūslės užsikimšimą. Jai ne išspręsime šios problemos, tulžies pūslėje susiformuoja akmenys.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 22:16 Receptai – Patiekalai Kepti varškėčiai su obuoliais

Varškę dedame į dubenį, įmušame kiaušinį, beriame cukrų, druską, dedame obuolius ir miltus. Visus ingredientus sumaišome. Tešlą padalijame nedideliais gabalėliais ir apibarstome miltais. Tarp delnų suvoliojame rutuliukus ir pri...

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

19.10.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Grietine + Receptas/Video

Jeigu dievinate cukinijas ir ieškote vis naujų jų paruošimo būdų, štai jums puikus receptas. Cukinijų blynai – vienas geriausių sezoninių užkandžių. Juos galima patiekti su grietinės padažu. O galima į blyną įvynioti mėso...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau