Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Liepos » 04

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


04.07.2017, 22:20
Burtai, Magija Peržiūrų (3486)
Kaip padėti savo vaikams ir kokie talismanai juos gali apsaugoti? Jei kabinsite talismaną savo mokyklinukui ant telefono arba ant kuprinės, puikiai tiks papūga arba arkliukas. Kalbantis paukštis padės rasti teisingus atsakymus į mokytojų užduodamus klausimus ir padės bendrauti su savo bendraklasiais.
Sužinok daugiau ...
04.07.2017, 20:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9596)
Paprasta natūrali priemonė visiškai išvalys rūkalių plaučius nuo dervų ir nikotino! Ilgas rūkymas kaip taisyklė priveda prie plaučių ir kvėpavimo sistemos takų ligų. Šiuo atveju geriau mesti rūkyti. Tačiau, jei jūs negalite to padaryti, jūs turi laikas nuo laiko valyti savo plaučius. Įsitikinkite, kad į jūsų dienos mityba įeina svogūnai, česnakai, imbieras ir ciberžolė.
Sužinok daugiau ...
04.07.2017, 19:19
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (4219)
Kodėl tiek daug žmonių netikėtai nutarė palikti stambiausius JAV miestus? Neseniai rašiau apie masinį žmonių judėjimą iš Kalifornijos, tačiau tiesa yra ta, kad tie patys procesai vyksta visos šalies mastu. Kai kurių stambių miestų gyventojų skaičius palaipsniui mažėja ir nemažai ekspertų jau sunerimo dėl šių poslinkių demografijoje. Suprantama, esama daugybė akivaizdžių priežasčių, kodėl žmonės palieka didmiesčius, tokius kaip Čikaga, Detroitas, Baltimorė ar Klivlendas. Kai kurios šeimos tiesiog nori geresnio gyvenimo savo vaikams. Tačiau, kaip perskaitysite žemiau, yra ir tokių, kurie mano, jog mūsų šalies laukia apokalipsė, kuri pavers didmiesčius gyvenimui netinkamomis vietomis, kadangi kartu su ekonomikos kolapsu prasidės neramumai, plėšimai, socialiniai maištai ir kriminalo siautėjimas.
Sužinok daugiau ...
04.07.2017, 10:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4186)
Jeigu nekankina padidėjęs jautrumas bičių produktams ir jums nedraudžiama vartoti greipfrutų, būtinai pabandykite paruošti šią skanią ir naudingą priemonę – riebalus deginantį eliksyrą.
Sužinok daugiau ...