Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Liepos » 02

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


02.07.2017, 17:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2690)
Kas atsitinka, kai dantis imame valyti su pastomis, kurios chemiškai naikina burnoje gyvenančias bakterijas? Apie tai suprasite įveikę šį ne medikui vietomis nelabai suprantamą straipsnį. Tačiau paplušėti ties juo tikrai verta, jau vien tam, kad nusikrapštyti „makaronus“ nuo ausų, kabinamus per masines informavimo priemones.
Sužinok daugiau ...
02.07.2017, 15:32
Hipotezės Peržiūrų (3223)
Žemė visame šiame scenarijuje atrodo tik kaip mikroskopinė smiltelė, visiškai nežymi ir nereikšminga, tačiau vis daugiau mokslininkų įsitikina, kad būtent Žemė yra išskirtinė ir idealioje vietoje. 9-me dešimtmetyje nustatyta stulbinantis dalykas – fundamentaliosios jėgos tik labai siaurame intervale gali užtikrinti gyvybės buvimą.
Sužinok daugiau ...
02.07.2017, 15:12
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (3386)

Nuo Muammaro Gaddafio mirties praėjo beveik šeši metai. Tačiau jo turtų – įvairiais vertinimais nuo dešimčių iki šimtų milijardų dolerių – paieškos tęsiasi. Dauguma finansinių aktyvų, susijusių su žuvusio Libijos diktatoriumi ir jo aplinka, rasti Europoje ir JAV. Tačiau yra ir kiti – neoficialiais duomenimis, po visą Afriką išbarstytos saugyklos su doleriais, auksu ir briliantais.

Sužinok daugiau ...
02.07.2017, 13:17
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3731)
Vasarą natūralu daugiau gerti: esant aukštai aplinkos temperatūrai žmogaus kūnas greičiau netenka skysčių ir jų balansą būtina atkurti. Tačiau kurie iš mūsų pamėgtų gėrimų tam yra tinkami, o kurių derėtų atsisakyti? Ir ką išvis reikėtų žinoti apie gėrimus? Juk bet kuris iš jų gali turėti tiek teigiamą, tiek ir neigiamą poveikį sveikatai. Nebeminint to, jog didžiulę reikšmę turi ir suvartojamų skysčių kiekis. Mat nors specialistai pataria perdien išgerti iki dviejų litrų vandens, visi puikiai suprantama, kad kavos ar net sulčių paros norma tokia būti negali.
Sužinok daugiau ...
02.07.2017, 11:46
Katastrofos Peržiūrų (5585)

Nors ir labai liūdna tai pripažinti, tačiau tyrimai rodo, kad "Titaniko" žūtį sukėlė ištisa grandinė lemtingų atsitiktinumų. jeigu bent viena grandis šioje grandinėje būtų buvusi suardyta, tragedijos būtų išvengta. Štai šios lemtingosios grandinės grandys...

Sužinok daugiau ...
02.07.2017, 10:39
Kelionės Laiku Peržiūrų (4396)

1950-ais metais Niujorke Taimso aikštėje pasirodė vyras, turintis siauras žandenas ir apsirengęs Viktorijos epochos kostiumu. kaip teigė liudininkai, žmogus buvo pasimetęs ir gerokai išsigandęs. deja, praėjus vos porai minučių, kai buvo pastebėtas keistas žmogus, jį partrenkė automobilis, vyras žuvo.

Sužinok daugiau ...