Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Liepos » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.07.2017, 21:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5583)
Skydliaukės hormonų disbalansas gali pakenkti širdies ir kraujotakos sistemai. Todėl sutrikus skydliaukės veiklai, sutrinka normali širdies raumens veikla bei širdies ritmas, o kraujospūdis gali staiga padidėti ar. atvirkščiai, sumažėti.
Sužinok daugiau ...
27.07.2017, 21:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (12616)

Inkstus pažeidžia infekcijos, sutrikusi medžiagų apykaita, patirtos traumos, peršalimai. Inkstai - pagrindinis vidaus organas, iš organizmo veiksmingai išvalantis toksines medžiagas ir šlakus. Sutrikus inkstų veiklai, organizme susikaupia daug žalingųjų medžiagų, todėl pastebimai padidėja sunkių ligų pavojus.

Sužinok daugiau ...
27.07.2017, 20:29
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6673)

Gerosios bakterijos arba probiotikai – tai gyvos bakterijos ir mielės, būtinos gerai sveikatai, stipriai imuninei sistemai bei virškinimo, protinės sveikatos ir neurologinių sutrikimų gydymui.

Sužinok daugiau ...
27.07.2017, 13:44
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (4421)
Liepos viduryje JAV Maisto ir vaistų administracijos (FDA) taryba rekomendavo leisti naudoti vėžio gydymo metodus, kuriuose naudojamas genų redagavimas. Ši naujiena iškart buvo pavadinta „nauja medicinos era“. Iš paties ligonio kraujo gaunamas vaistas nepigus ir gali beveik nužudyti žmogų, tačiau po to „beveik“ paciento organizme nelieka vėžio ląstelių ir prasideda remisija. Radikalios terapijos kūrimas ir bandymas vyko daug metų, ir dabar ji išbandyta su šimtais žmonių. Tačiau viskas prasidėjo nuo vieno žmogaus, ir tada niekas, netgi patys gydytojai, nebuvo tikri, koks bus vaisto efektas. Nautilus pasakoja „paciento numeris vienas“ istoriją.
Sužinok daugiau ...
27.07.2017, 13:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6611)
Siekiant išvengti venų varikozės ir ją gydyti (jeigu jau pasireiškė kraujagyslių spazmai), reikia pagreitinti kraujotaką kojose. Svarbu gerinti venų kraujotaką, nes per jas grįžta į širdį. Tačiau pasakyti lengviau, negu padaryti. Reikia nepamiršti, kad dilgčiojimas, nuovargis ir pulsacija apatinėse galūnėse gali kilti dėl įvairių priežasčių.
Sužinok daugiau ...