Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Liepos » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.07.2017, 21:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3623)
Vitamino B12 daugiausiai gyvulinės kilmės produktuose: pieno produktuose, kiaušiniuose, raudonoje mėsoje, žuvyse, paukštienoje. Šiek tiek vitamino B12 gali būti maistinėse mielėse, vitaminais papildytuose grūdų produktuose, jūrų dumbliuose.
Sužinok daugiau ...
20.07.2017, 20:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6059)

Peršalimas, infekcija, uždegimas, virusinė liga - tai pavyzdžiai ilgalaikių ligų, kurių priežastys, ne visada yra žinomos. Žinoma, jūs buvote pas gydytoja, kuris išrašė vaistų krūvą ir pasakė, kad turite virusą. Kaip kovoti su nematomu priešu, jūs nežinote.

Sužinok daugiau ...
20.07.2017, 19:22
Medicinos Naujienos Peržiūrų (3671)
Mokslininkai aptiko kavos pomėgio ir ilgo gyvenimo ryšį. Ar jau galima džiūgauti? Žmonija kasmet sunaudoja daugiau nei 9 milijardus kilogramų kavos – po 25,6 milijonus kilogramų kasdien. Dabar šimtams milijonų šio gėrimo mėgėjų atsirado dar viena priežastis savo rytus pradėti nuo puodelio kavos. Europos mokslininkai plačiu tyrimu parodė, kad kava susijusi su mažesne mirties rizika. Koreliacija pastebėta, nepriklausomai nuo ligų: nesvarbu, infarkto, insulto, vėžio, diabeto, kvėpavimo takų susirgimų ar inkstų ligų, – visais atvejais kavos mėgėjai mirdavo rečiau, nei tie, kurie jos atsisakydavo. Šis tyrimas tapo dar vienu liudijimu, kad galbūt apie kavą galvojame blogiau, nei ji to nusipelnė. Pasiaiškinkime, ką aptiko mokslininkai ir ar iš tiesų galima teigti, kad kava ilgina gyvenimą.
Sužinok daugiau ...
20.07.2017, 16:55
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8497)
Šaltuoju metų sezonu verta pasirūpinti imuniteto stiprinimu. Sergantiems ir besigydantiems vėžį, tai ypač aktualu. Šį kartą, siūlome Jums paskaityti apie penkis prieskonius, kurie kai kuriuose liaudies medicinos šaltiniuose vadinami tikraisiais pagalbininkais stiprinant organizmo atsparumą infekcinėms ligoms - imbieras, kvapusis bazilikas, cinamonas, rozmarinas ir pipirai.
Sužinok daugiau ...
20.07.2017, 16:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14593)
Šilauogė gydo penkis vėžius, - teigiama liaudies medicinos šaltiniuose. Ji dar vadinama jaunystės uoga, kuri auginama ir mėgstama visame pasaulyje. Šilauogėse ypatingai gausu bioaktyvių junginių. Jokios kitos uogos neprilygsta jose esančiam neseniai atrastam antocianino kiekiui.
Sužinok daugiau ...
20.07.2017, 06:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (11880)

Šąlančios rankos ir ypatingai po miego tirpstantys pirštų galiukai – su šiais nemaloniais pojūčiais esame susidūrę beveik visi. Ledinių rankų sindromas dažniausiai pasitaiko moterims ir vyresnio amžiaus žmonėms. Ar verta susirūpinti?

Sužinok daugiau ...