Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Liepos » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.07.2017, 21:17
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7312)

Būdamas puikus baltymų šaltinis, jis sumažina alkio potraukį, apsaugo nuo pernelyg didelio užkandžiavimo, bei subalansuoja cukraus kiekį kraujyje. Dėl savo geležies kiekio jis gali padidinti energiją.

Sužinok daugiau ...
25.07.2017, 19:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (31150)
Stebuklinga kaukė! Jūs iš karto pastebėsite rezultatus! Ryžiai naudojami ne tik maistui, bet ir odai. Japonai ryžiais gydo dėmes, raukšles, senatvės dėmes ir tamsias dėmes. Antioksidantai esantys ryžiuose stimuliuoja kolageno gamybą ir apsaugo nuo raukšlių susidarymo.
Sužinok daugiau ...
25.07.2017, 18:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7461)
Dauguma žmonių nežino kuo skiriasi citrina nuo žalios citrinos (Laimo). Šios citrinos turi panašų skonį, formą ir maistingumą. Bet mokslas patvirtina šių dviejų vaisių skirtumą. Citrinos yra šiek tiek didesnės nei žaliosios citrinos. Skirtingai nuo citrinų, žaliosios citrinos turi kartaus skonį arba saldų, priklausomai nuo veislės.
Sužinok daugiau ...
25.07.2017, 07:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5470)

Šiandien labai daug jaunų merginų vartoja vienokius ar kitokius hormoninius kontraceptikus. Deja, jų vartojimas turi labai daug pašalinių efektų, apie kuriuos gydytojai net neįspėja. Kad moterims ir merginoms dažnai nepaaiškinama kontraceptikų veikla, parodo tyrimas, teigiantis, kad moterys daugiau žino kaip veikia mobilius telefonas, nei menstruacinį ciklą.

Sužinok daugiau ...
25.07.2017, 07:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2361)

Moliūgas yra viena iš labiausiai paplitusių daržovių visame pasaulyje, kuris kilęs, kaip manoma, iš Šiaurės Amerikos. Pasaulyje yra daugybė rūšių moliūgų. Paprastas moliūgas paprastai sveria 4 – 6 kilogramus, tačiau yra tokių, kurie gali užaugti iki 25 kilogramų. Įprastai moliūgas yra oranžinės ar geltonos spalvos, bet gali pasitaikyti ir šviesiai ar tamsiai žalios, rudos, raudonos ar pilkos spalvos moliūgų. Nors moliūgas dažnai paplitęs kaip šventinė dekoracija per heloviną ar kaip pyragų įdaras, tai produktas, kurį dėl gausaus maistinių medžiagų kiekio, verta įtraukti į kasdieninį racioną. Ši daržovė gali būti naudojama sriuboms, salotoms, žaliesiems kokteiliams ar konservavimui. Taip pat kepiniams – pyragams, blynams ir t.t.

Sužinok daugiau ...