Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2017 » Liepos » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.07.2017, 21:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9937)
Osteoartritas (osteartrozė, artrozė) - lėtinės, regeneratyvinio pobūdžio sąnarių ligos. Osteoartritas yra pavojingas, todėl, kad ankstyvųjų ligos stadijų nepastebime, o destruktyviniai procesai gali vystytis daugelį metų. Todėl ypač svarbu sąnarių ligas tinkamai gydyti bei nuo jų profilaktiškai apsisaugoti. Viena sąnarių ligų profilaktikos priemonė - tinkama mityba.
Sužinok daugiau ...
10.07.2017, 19:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9242)
Dieta ir specialiais produktais galima reguliuoti kraujospūdį: mažinti, jei jis yra aukštas ir didinti, jei jis yra žemas. „Šokinėjantis" kraujospūdis - ypač nemalonus reiškinys ir netgi pavojingas gyvybei. Kintančiu kraujospūdžiu sergantys hipertenzija ir hipotonija ypač dažnai skundžiasi, kai staiga keičiasi oras.
Sužinok daugiau ...
10.07.2017, 18:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7037)

Gintaras, kuris dar prieš mūsų erą visame pasaulyje jau buvo labai vertinamas, dabar išgyvena naują atgimimą. Senais laikais gintaras buvo labiau naudojamas kaip smilkalai, amuletas ir gydymo priemonė, o šiais laikais jis vis plačiau taikomas įvairioms terapijoms ir kosmetikoje, taip pat išrasta mokslinių metodų, siekiant įveikti ligas

Sužinok daugiau ...
10.07.2017, 17:51
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2894)

Nors augaliniai aliejai, pavyzdžiui, palmių aliejus, natūraliai turi gerų savybių, perdirbant juose atsiranda vėžį galinčių sukelti medžiagų, LRT RADIJUI sako Nacionalinio maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto specialistė Ilona Drulytė. Be to, alyvpalmių auginimas turi didelės įtakos klimatui ir kai kurių gyvūnų rūšių nykimui. Vis dėlto lietuviams tai nerūpi – tyrimai rodo, kad dažnas nekreipia dėmesio, ar palmių aliejaus yra jų naudojamų produktų sudėtyje, nors šis aliejus gali būti naudojamas tiek gaminant kurą, tiek maistą.

Sužinok daugiau ...
10.07.2017, 17:42
Mistika Peržiūrų (2550)
Visame pasaulyje yra žmonių, kurie mėgsta senienas arba antikvarinius baldus, papuošalus ir kitus daiktus. Tačiau šie daiktai, nors neretai originalūs ir vienetiniai, turi kai ką nenumatyto. Labai dažnai, kai žmogus nusiperka antikvarinį daiktą, kartu su juo parsineša namo ir vaiduoklį. Egzistuoja daugybė istorijų apie paranormalius reiškinius, prasidėjusius namie po to, kai namų savininkai įsigijo senovišką baldą ar rakandą. Štai keletas antikvarinių daiktų, kuriuos įsigijusiems žmonėms teko susidurti su paslaptingomis antgamtinėmis jėgomis.
Sužinok daugiau ...
10.07.2017, 06:08
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (4747)
Didžioji dauguma žmonių, naudojančių žodį „konspirologija“ kaip žodžio „kliedesiai“ sinonimą, netgi nepasivargina susimąstyti, kas gi toji konspirologija. Tuo tarpu tai yra kaip tik tos pačios realios politikos elementas. Nesuskaičiuojami Duglai Ridai, rašaliojantys apie pasaulinį sionistų sąmokslą, teorijų apie masonus ir reptiloidus autoriai – kas visi tie žmonės?
Sužinok daugiau ...