Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Birželio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.06.2018, 16:00
Paranormalūs Reiškiniai Peržiūrų (2340)
Paranormalių reiškinių tyrinėtojai, pasivadinę „The G Team“ lankosi apleistuose pastatuose, kapinėse, keistose vietose tam, kad patirtų kažką paranormalaus. daugiau skaitykite: paranormalūs reiškiniai, vyras, dvasios, kapinės, kraujas, vaiduokliai, mauzoliejus, the g team
Sužinok daugiau ...
03.06.2018, 15:00
NSO, Ateiviai Peržiūrų (2159)
Socialiniuose tinkluose plinta JAV laivyno užfiksuotas vaizdo įrašas. Jame įamžintas keistas, „tic-tac“ formos objektas. Kaip buvo užfiksuotas NSO. Objektą pastebėjo specialus radaras, tačiau vos po kelių minučių, objektas dingo. Daugiau skaitykite: nso, pilotai, jav kariuomenė, laivas, laivynas, objektas, ufo.
Sužinok daugiau ...
03.06.2018, 14:44
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2001)
Socialiniuose tinkluose paplito vienos jaunos mergaitės nematomos draugės apibūdinimas. Daugybė vaikų susikuria sau nematomus draugus, tačiau pastarasis primena ne fantazijos vaisių, o siaubo filmo personažą. Kai kurie žmonės įsitikinę, kad mažylę iš tiesų persekioja vaiduoklis. Daugiau skaitykite: vaiduoklis, mergaitė, draugas, natalie morales
Sužinok daugiau ...
03.06.2018, 13:33
Burtai, Magija Peržiūrų (1702)
Kaip žodžiai ir norai veikia mūsų gyvenimą? Žodžiai ir juos sudarantys garsų junginiai sudaro bangą, kuri įsiskverbia į gyvų būtybių biolauką. Ši banga sudaro deformaciją ir pakeičia ploną biolauką struktūrą aplink žmogų, todėl pokyčiai atsiranda net fiziologiniame lygmenyje, po to visuomenėje ir artimiausioje aplinkoje. Išsakytų žodžių galia priklauso labiau nuo emocijų stiprumo ir kalbėtojo psichinės būsenos.
Sužinok daugiau ...
03.06.2018, 12:44
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1164)
Šiltos pavasario dienos mūsų mitybos racioną papildė įvairiais šviežiais produktais – naujojo derliaus daržovėmis ir žalumynais. Žiemą mūsų meniu sudarė daugiausia kruopos, mėsa, šakniagumbiai ir konservuoti produktai, o dabar jį galime gerokai paįvairinti. Daugiau skaitykite: vitaminai, daržovės, mityba, ridikėliai, špinatai, burokėliai.
Sužinok daugiau ...