Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Birželio » 17

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


17.06.2018, 21:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1387)
Špinatai yra žalia lapinė daržovė, kuri prieinama kiekvienam, nes ją galima lengvai užsiauginti kieme arba įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Ji turtingas mineralų, vitaminų šaltinis, kurie užtikrina svarbių procesų organizme veiklą, rašo organicfacts.net. Dėl didelės šių daržovių naudos, špinatus patartina vartoti reguliariai.
Sužinok daugiau ...
17.06.2018, 19:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1165)
Šie gėrimai padės jums lengviau ir greičiau užmigti. Vanilinis vyšnių gėrimas Vyšniose yra daug melatonino – hormono, reguliuojančio mūsų paros ritmą, miego ir būdravimo ciklus. Tad jeigu rytais ir vakarais gersite šį truputėlį liežuvį kerpantį gėrimą iš saldžių vyšnių sulčių, užmigsite lengviau, taigi ir galėsite nesunkiai normalizuoti savo miego grafiką.
Sužinok daugiau ...
17.06.2018, 12:42
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1608)
Norint pasveikti, reikia sureguliuoti imuninės sistemos veiklą. Būdama paauglė, Amy Meyers sirgo mononukleoze, kuri neretai vadinama „bučiavimosi liga“, nes Epšteino-Baro virusas, kuris ją sukelia, plinta per seiles. Mononukleozė vargindavo mergaitę karščiavimais, patinusiais limfmazgiais ir skaudančiais sąnariais, o pasekmės būdavo kelias savaites trunkantis nuovargis.
Sužinok daugiau ...