Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Birželio » 29

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


29.06.2018, 21:35
Žmonės Peržiūrų (1473)
Daugelis žmonių turi kokią nors savybę, kuria didžiuojasi. Dažnai tai yra ypatingi gabumai, talentai ar su laiku išugdyti įgūdžiai. Tačiau Frankas „Cannonball“ (Patrankos sviedinys)Richardsas pasižymėjo tokia savybe, kuria sunku patikėti - vyro pilvas buvo toks tvirtas, kad ant jo galėjo šokinėti žmonės. Savo pravardę Richardsas užsitarnavo leisdamas patranka šaudyti jam tiesiai į pilvą. Bet ar viskas tikrai buvo taip, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio?
Sužinok daugiau ...
29.06.2018, 21:23
Pasąmonės Galios Peržiūrų (1777)
Tai mūsų energetinė, emocinė ir intuityvi būsena. Štai kodėl taip svarbu įsiklausyti į save, savo sielą ir į tai, ką sufleruoja mūsų širdis. Gaila, bet šiuolaikiniam žmogui sudėtinga išgirsti savo širdį. Jeigu tavo siela dainuoja, tu teisingame kelyje. Jeigu jauti diskomfortą, sunkumą, neaiškų nerimą – išsirinktas neteisingas kelias.
Sužinok daugiau ...
29.06.2018, 20:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5322)
Norėdami pasirūpinti savo veidu, žmonės perka brangius kremus ir atlieka brangias procedūras, bet tiesa yra ta, kad mes galime veido odą pasirūpinti ir namuose. Naudodamiesi šiuo namuose pasigamintu kremu, galite gauti efektyvų rezultatą už mažą kainą. Be to, šia priemonę galėsite pasigaminti namuose bet kuriuo metu.
Sužinok daugiau ...
29.06.2018, 19:16
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1361)
Nežemiškas civilizacijas, matyt, labai domina branduolinio ginklo ir atominės energetikos Žemėje būklė. NSO pasirodo prieš ar iškart po branduolinių sprogdinimų. Pvz., 1945 m. liepos mėn. netoli Alamogordo, pirmojo atominio įtaiso sprogdinimo vietos, ant žemės buvo pastebėtas į NSO panašus objektas, o po pirmosios atominės bombos sprogimo Hirosimoje buvo nufotografuoti du disko formos apie 10 m skersmens objektai, o per tris kitas dienas fotojuostoje užfiksuoti jau 5-i NSO, kurių dienas buvo didelis ir kupolo formos. NSO virš Hirosimos pasirodydavo dar dvejus metus ir turėjo būti matomi daugelio.
Sužinok daugiau ...
29.06.2018, 18:31
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1237)
Archeologai, analizavę mumifikuotus senovės egiptiečių kūnus, palaidotus Dakleh oazėje, identifikavo 6 vėžio atvejus: kūdikis mirė nuo leukemijos, apie 50 metų vyras sirgo tiesiosios žarnos vėžiu, o kitiems žmonėms onkologinę ligą veikiausiai sukėlė žmogaus papilomos virusas (ŽPV),
Sužinok daugiau ...
29.06.2018, 10:31
Pasąmonės Galios Peržiūrų (1564)

Apie specifinę sąmonės būseną - hipnozę - žmonija žinojo nuo žilos senovės. Jau tada apie šį reiškinį sklandė daugybė mitų, kadangi jos techniką buvo įvaldę tik išrinktieji. Paprastiems, nenusimanantiems žmonėms hipnozė atrodė paslaptinga, magiška ir nesuprantama. Beje, net dabar šis fenomenas neprarado panašios reputacijos...

Sužinok daugiau ...
29.06.2018, 08:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1746)

Ananasai turi bromelaino, fermento, kuris efektyviai skaido riebalus.Tai bene vienintelis vaisius, turintis šios naudingos medžiagos. Imbieras gerina virškinimą bei skatina medžiagų apykaitą. Špinatai turi daug skaidulų, kurios padės valyti žarnyną, o linų sėmenys ir chia sėklos - puikus Omega 3 riebiųjų rūgščių šaltinis. Omega 3 riebalų rūgštys mažina uždegiminius procesus organizme. Citrina stiprina imunitetą ir yra puikus antioksidantas. Agurkai - natūrali organizmo "šluotelė", juose yra fermentų, kurie skaido baltymus ir valo žarnyną.

Sužinok daugiau ...