Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Birželio » 05

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.06.2018, 21:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2815)
Dantų gydytojai išgąsdinti šios priemonės stiprumu, todėl nenori, kad apie tai kas sužinotu, tačiau tai jau per vėlu. Tai labai paprastas receptas, o geriausia tai, kad jame esantys produktai gali būti randami namuose arba galime juos nusipirkti parduotuvėse. Daugiau skaitykite: dantenos, dantys, kariesas, dantų priemonė, dantų gydymas, ėduonis, dantų balinimas, sveikatos patarimai.
Sužinok daugiau ...
05.06.2018, 13:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1573)

Daugiau skaitykite: dietos, japoniška baltymų dieta, japoniška dieta 24, japoniška dieta atsiliepimai, japoniška dieta per 7 dienas, japoniška dieta supermama, japonu dieta norkute, svorio metimas.

Sužinok daugiau ...
05.06.2018, 13:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1416)
Kažin ar rastume žmogų, nepatyrusį galvos skausmo. Anot gydytojų, jį gali sukelti šimtai priežasčių. Dažniausios – įtampa, pervargimas, poilsio stoka, kraujospūdžio sutrikimas, piktnaudžiavimas alkoholiu, kava. Taip pat ligos: infekcinės (peršalimas, angina, gripas), širdies, inkstų, galvos smegenų, virškinimo trakto, onkologinės ir kt. įvairaus pobūdžio galvos skausmas vargina apie 80 proc. žmonių, beveik vienodai vyrus ir moteris.
Sužinok daugiau ...
05.06.2018, 13:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1433)
Pasak gydytojų, sveiko žmogaus virškinamasis traktas yra pajėgus vienu metu virškinti įvairias maisto medžiagas: ir baltymus, ir angliavandenius, ir riebalus. Tą darbą atlieka skirtingi fermentai: baltymus skaido fermentas proteazė, riebalus – lipazė, o angliavandenius-amilazė.
Sužinok daugiau ...
05.06.2018, 13:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1941)
Plaukai ima žilti anksčiau dėl genetinio paveldimumo, persirgtų infekcinių ligų, patirto didelio emocinio ar nervinio sukrėtimo. Stresas, infekcija sutrikdo dažomųjų medžiagų (pigmentų) apykaitą. Anksčiau ima žilti tie žmonės, kurių organizme stinga cinko. Jeigu dar patiriamas stiprus stresas, greičiau sutrinka plaukų medžiagų apykaita ir, kaip sakoma, galima pražilti net per naktį. Daugiau skaitykite: kaip sustabdyti plauku zilima, zili plaukai, zili plaukai jaunysteje, zili plaukai ka daryti, zili plaukai pas vaika, zili plaukai vitaminai, zili plaukai vyrams
Sužinok daugiau ...