Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2018 » Birželio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.06.2018, 22:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1184)

Kovoti su blogu burnos kvapu padeda ir rauginti kopūstai ar kefyras, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ sako Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius Alvydas Unikauskas.

Sužinok daugiau ...
25.06.2018, 21:25
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (14049)

Čia sužinosite apie stipriausia citrinos ir česnako mišinį, kuris padės išvalyti arterijas ir užkirsti kelią širdies priepuoliui. Pacientas sergantis širdies užblokavimu, turi lėtą širdies plakimą, palyginus su normalia sveika širdimi. Paprastai gali būti penkių tipų širdies blokavimų.

Sužinok daugiau ...
25.06.2018, 18:24
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3890)
Sakoma, kad liepžiedžius geriausia rinkti apie vidurdienį, kai oras karštas, toliau nuo kelio, kur važiuoja automobiliai. Natūralioji medicina praktikuojama daug šimtmečių. Šiandien taip pat gydymui ir sveikatai stiprinti naudojami augalai bei iš jų išgauti ekstraktai. Liepų žiedai yra, ko gero, viena populiariausių liaudiškų sveikatos stiprinimo priemonių. Liepų žiedų arbata gali sumažinti kraujospūdį, migreną, virškinimo sutrikimus, galvos skausmus, peršalimą, gripą ir nerimą. Vis dėlto mokslinių tyrimų, patvirtinančių liepžiedžių naudą sveikatai, nėra pakankamai.
Sužinok daugiau ...
25.06.2018, 09:58
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2887)
Ryšium su sveikatos apsaugos ministro, Aurelijaus Verygos pirminiu sprendimu vaikų darželiuose sviestą privalomai pakeisti margarinu, kas po visuomenėje kilusios nepasitenkinimo bangos buvo iš dalies atšaukta, socialiniuose tinkluose šiuo klausimu diskusijos tęsiasi ir toliau.
Sužinok daugiau ...
25.06.2018, 09:31
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1652)

„Problema ne infekcijoje, o jos nebuvime“ – taip britų specialistai iš vėžio tyrimo instituto paaiškina padažnėjusius vaikų susirgimo ūmine limfoblastine leukemija atvejus Jungtinėje karalystėje. Tai piktybinis kraujo darybos susirgimas, pasireiškiantis nekontroliuojamu nebrandžių kraujo ląstelių dauginimusi ir kaulų smegenų, limfmazgių, blužnies ir kitų organų pažeidimu, diagnozuojamas vienam iš dviejų tūkstančių vaikų.

Sužinok daugiau ...
25.06.2018, 09:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2025)
Kiekvienas žino, kad alus – silpnas alkoholinis gėrimas, visi žino, ką su juo daryti – gerti ir mėgautis. Tačiau su juo kai ką galima nuveikti ir buityje. Nuo valymo priemonės iki pedikiūro – taip plačiai galima naudoti šį gėrimą.
Sužinok daugiau ...