Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 24

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


24.08.2019, 13:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1089)
Odos jauninimas. Sumaišykite druską su levandos eteriniu aliejumi arba alyvuogių aliejumi. Šį mišinį užtepkite ant kūno. Palaukite porą minučių ir nuplaukite jį šiltu vandeniu. Druska pagreitins senos odos atsisluoksniavimą. Be to oda taps jauna ir sveikai atrodanti.
Sužinok daugiau ...
24.08.2019, 13:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2036)

Žarnyno valymo procedūrų pradininku laikomas rusų biologas ir Nobelio premijos laureatas Ilja Mečnikovas. Jau prieš šimtmetį savo „Optimizmo etiuduose“ jis rašė, kad labiausiai žmogaus amžių trumpina organizmo apsinuodijimas toksinais, susidarančiais žarnyne pūvant mikroflorai.

Sužinok daugiau ...
24.08.2019, 12:18
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1447)

Avižų grūduose apstu maistinių skaidulų, organizmui gyvybiškai būtinų baltymų, aminorūgščių triptofano ir lizino. Turtingos avižos ir eterinių aliejų, turi vitaminų B1, B2, B6, K, karoteno ir oksalo, eruko ir malono rūgščių. Esama jose magnio, kalio, chromo ir fosforo, mangano, geležies, nikelio, jodo ir fluoro, cinko. O dar avižų grūduose daug sieros. Taigi avižos yra neįkainojamas sveikos mitybos produktas. sveika mityba, natūralūs receptai, avižų nauda, avizu gydomosios savybes, avizos gydymui, avizu gerimas, zolininkes patarimai, avizu nuoviras

Sužinok daugiau ...
24.08.2019, 09:40
Kosmosas Peržiūrų (1415)
Įprastiniai planetų formavimosi modeliai teigia, kad planetos-milžinės iš pradžių augina uolinį branduolį, kuris vėliau prisitraukia storą atmosferą, bet daugiau uolienų neprisijungia. Iš kitos pusės, Jupiterio gravitacija galejo destabilizuoti daugybės protoplanetinių objektų orbitas Saulės sistemoje, o kai kurie iš jų galėjo pataikyti į Jupiterį.
Sužinok daugiau ...