Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 30

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


30.08.2019, 21:24
Burtai, Magija Peržiūrų (1242)
Negalima valgyti tamsoje ir pasislėpus, kitaip vaikai taps vagimis. Negalima valgyti žengiant per slenkstį: nelabasis gali užvaldyti. Negalima valgyti besimokant: suvalgysi viską, ką išmokai. Duona kepimo krosnyje subliuško – kažkas iš namų išvažiuos. Duona nekepa, žalia lieka. Tai reiškia išsiskyrimą ar sugadintus santykius.
Sužinok daugiau ...
30.08.2019, 18:38
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1559)

Turiu pusbrolį, kuriam yra 82 metai ir kurio širdis dirba tik 13%, po širdies smūgio prieš kelerius metus. Jis buvo aprūpintas visokiais vaistais, kurie jam kėlė dar daugiau problemų. Jo inkstai nustojo funkcionuoti. Jam buvo pasakyta, kad jie nieko negali padaryti, nebent pabandyti paguldyti į ligoninę. Visi jo šeimos nariai ruošėsi jo mirčiai, jis buvo paguldytas į paliatyvios pagalbos skyrių.

Sužinok daugiau ...
30.08.2019, 14:03
Karo Paslaptys Peržiūrų (1573)

Nors šiandien tokie lėktuvai mums jau yra gana įprasti, pirmąjį reaktyvinį variklį turintį „skrendančio sparno“ (angl. flying wing) tipo lėktuvą sukūrė du broliai iš Vokietijos. Tiesa, šis lėktuvas buvo sukurtas nacistinėje Vokietijoje – todėl kartais jis dar yra vadinamas „slaptuoju Hitlerio naikintuvu“. Kodėl žodis „slaptasis“ įrašytas kabutėse, paklausite? Na, pirmiausia dėl to, kad kuriant šį naikintuvą slaptumas nebuvo didžiausias prioritetas – broliai, o ir pati Vokietija, norėjo sukurti itin greitą ir dideliame diapazone galintį veikti orlaivį, kurio bijotų priešai.

Sužinok daugiau ...
30.08.2019, 08:02
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1146)

Žinomas verslininkas Ugnius Kiguolis savo Facebook paskyroje sureagavo į Delfi portalo žurnalistės Godos Raibytės straipsnį pavadinimu „Garsus skeptikas pamokė, kaip Lietuvos antivakserius pastatyti į vietą: jų lyderio veiksmai gali iššaukti epidemiją„ , kuriame verslininkas nuo pat pirmųjų eilučių vadinamas ir „agresyviu pseudomokslo šalininku ir jo skleidėju“ ir net Lietuvos „antivakserių lyderiu“, įvardinamas „buvusiu vadybininku“, garsėjančiu drąsiais ir mokslu nepagrįstais pareiškimais.

Sužinok daugiau ...