Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 11

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


11.08.2019, 13:54
Istorinės Asmenybės Peržiūrų (2055)

Beveik 50 metų Džonas Edgaras Huveris buvo FTB direktoriumi. Per tą laiką Amerikoje daug kas nutiko – Didžioji depresija, Ruzvelto reformos, Antrasis pasaulinis karas, Šaltasis karas, karas Vietname... Iki šiol JAV dėl Huverio asmenybės vyksta įnirtingi ginčai. Vieni jį laiko nacionaliniu didvyriu, demokratijos simboliu, krištolo tyrumo ir nepaperkamu žmogumi. Kiti – tikra pragaro išpera, monstru, žudiku ir provokatoriumi.

Sužinok daugiau ...
11.08.2019, 12:28
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1341)

Bananai yra sveikas subalansuotos dietos priedas, mat suteikia daugybę gyvybiškai svarbių maistinių medžiagų ir yra puikus skaidulų šaltinis. Ir nors bananai tiesiogiai nepadeda numesti svorio, kai kurios šių vaisių savybės gali padėti sumažinti pilvo pūtimą, kontroliuoti apetitą ir būti cukraus pakaitalu.

Sužinok daugiau ...
11.08.2019, 11:37
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1546)
„Keturiolika paauglių ir jaunų suaugusiųjų paguldyti į ligonines Viskonsine ir Ilinojaus valstijoje (JAV) dėl kvėpavimo problemų, kurios gali būti susijusios su elektroninėmis cigaretėmis, kuriomis garinamas ir į plaučius traukiamas tam tikras skystis“, – paskelbė šių abiejų valstijų sveikatos apsaugos pareigūnai.
Sužinok daugiau ...