Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.08.2019, 14:15
Religija Peržiūrų (1315)
Tuo metu, kai daugėja pranešimų apie NSO ir ateivius, kontaktų su nežemiškuoju protu entuziastai organizuoja savotiškus "klubus", kurie dažnai primena religines sektas. Šių organizacijų veiklos tikslas - skleisti informaciją, atseit, gautą iš nežemiškųjų civilizacijų.
Sužinok daugiau ...
10.08.2019, 09:32
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1017)
Pasak Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto profesoriaus Rimanto Stuko, mėsa maisto pasirinkimo piramidėje yra tarp tų produktų, kuriuos valgyti rekomenduojama, tačiau tai neturėtų tapti kasdienis ir pagrindinis maistas. Kiek ir kada jos vartoti, priklauso nuo to, kaip ji yra pagaminta ir kokia jos rūšis.
Sužinok daugiau ...
10.08.2019, 07:48
Ginklai Peržiūrų (1035)
Lazeriniai ginklai jau kurį laiką labai domina visas tris pagrindines JAV Ginkluotųjų pajėgų šakas - Sausumos pajėgos, Laivynas ir Oro pajėgos stumia lazerinių ginklų koncepciją, kad ji kuo greičiau taptų realybe. Lazeriniai ginklai turi daug privalumų (ir keletą trūkumų). Visų pirma, amunicija niekada nesibaigia - tol, kol turi energijos, šie ginklai gali naikinti taikinius. Tiesa, tos energijos reikia gana daug, tačiau pasiekiamas nepralenkiamas taiklumas, kuriam netrukdo ir oro sąlygos.
Sužinok daugiau ...