Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 13

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


13.08.2019, 19:43
Mistika Peržiūrų (1081)
Telekinezės fenomenas buvo pradėtas nagrinėti 4-ame praėjusio amžiaus dešimtmetyje, nors nemažai metų iki to laikraščiuose ir žurnaluose, dažniausiai rubrikose, kuriuose aprašomi kuriozai, buvo aptinkami pranešimai apie neįtikėtinas žmonių galimybes. Liudininkai tvirtino, kad savo akimis matė, kaip žmonės vien tik savo minties jėga pakeldavo ir ore išlaikydavo puodelius, degtukų dėžutes, pelenines, sulenkdavo varinius šaukštelius, atidarinėjo stalo stalčius, sustabdydavo laikrodžius ar net tramvajus.
Sužinok daugiau ...
13.08.2019, 09:01
Kosmosas Peržiūrų (746)
Į Žemę nuolatos krenta įvairaus dydžio objektai iš kosmoso, nuo mažyčių dulkelių iki kataklizmas sukelti galinčių asteroidų. Įdomu, kad net ketvirtis Žemės paviršių pasiekiančių kosminių objektų yra kūgio formos, ir ne bet kokios, o su gana panašiais kampais ties viršūne.
Sužinok daugiau ...
13.08.2019, 08:29
Archeologija Peržiūrų (1471)
Jis kape gulėjo taip ilgai, kad, kai jo šeimos nariai jį atkasė, norėdami sudeginti jo širdį, šis organas jau buvo suiręs. Žūtbūt norėdami išvengti jo persekiojimo ir palaikų niekinimo, artimieji paėmė vyro kaukolę bei galūnių kaulus ir sudėjo ant šonkaulių, po kaukole sukryžiuodami galūnių kaulus. Juk jis buvo vadinamas vampyru, o Naujosios Anglijos kaimo vietovėse XIX amžiaus pradžioje su jais buvo elgiamasi būtent taip.
Sužinok daugiau ...