Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.08.2019, 21:30
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3271)

Depresija – tai liga, kurios vien vaistai ir gydytojo pastangos neišgydys. Svarbiausia, kad depresija susirgęs žmogus pats norėtų gydytis ir sau padėti. Bet tai gana sudėtinga, nes depresiją jaučiantis žmogus lengvai pasiduoda jausmui, kad viskas aplinkui beprasmiška, o gydytis ir išgyti nėra nei noro, nei vilties.

Sužinok daugiau ...
27.08.2019, 21:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1150)

Obuolių sėklose yra amigdalino. Tai - savotiškas gynybos mechanizmas, sėkloms suteikiantis kartumo. Sukrantytos obuolių sėklos negali augti, todėl manoma, kad amigdalinas turėtų paversti sėklas nepatraukliomis jas pagraužti norintiems gyvūnams.

Sužinok daugiau ...
27.08.2019, 20:42
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1915)
Jei turite vieną ar kelis simptomus: Nuolatiniai galvos skausmai Nuovargis, kuris nepraeina net po ilgo miego Apatija, depresija, mieguistumas Alergijos, odos bėrimai Odos ligos Dažni peršalimai ir panašūs simptomai Nuolatinė sloga. Lėtinės infekcijos Maišeliai, mėlynės po akimis Vidurių užkietėjimas, dažni žarnyno sutrikimai Širdies skausmas, širdies ir kraujagyslių ligos.
Sužinok daugiau ...
27.08.2019, 09:24
Medicinos Naujienos Peržiūrų (1043)
Pastaraisiais metais smarkiai išpopuliarėjo įvairios detoksikacinės dietos. Viena iš tokių dietų yra detoksikacinė obuolių sidro acto dieta. Jos šalininkai teigia, kad ji padeda sulieknėti, pašalina iš organizmo toksinus ir reguliuoja cukraus kiekį organizme. Tačiau, nepaisant daugybės sėkmės istorijų, egzistuoja labai mažai mokslinių įrodymų tokiems teiginiams paremti
Sužinok daugiau ...