Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 07

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


07.08.2019, 20:10
Mistika Peržiūrų (1119)
Į sąrašą su keistais, iki šiol nepaaiškinamais įvykiais visiškai pagrįstai galima įtraukti gaisrus, kurie be jokios priežasties apima iš karto dešimtis statinių ar net ištisus gyvenamuosius punktus. Kaip taisyklė, ugnis įsiplieskia staiga ir taip pat staiga užgęsta.
Sužinok daugiau ...
07.08.2019, 19:23
Konspirologija, Gandai Peržiūrų (979)

Ufologal pasakoja istorijas apie tai, kaip ateiviai žmonių kūnuose patalpina nežinomos paskirties daiktus (implantus) ar šiuose pasakojimuose yra teisybės? Ir kuo čia deti nežemiškųjų civilizacijų atstovai?

Sužinok daugiau ...
07.08.2019, 19:03
Pomirtinis Gyvenimas Peržiūrų (1366)
Kai kurie chirurgai pasakoja, kad tuo metu, kai pacientas miršta ant operacinio stalo, palatoje jaučiamas lengvas, tačiau gana pastebimas vėjo dvelksmas, nežiūrint į tai, kad uždarytos visos durys ir langai. Tai siela atsiskiria nuo kūno.
Sužinok daugiau ...
07.08.2019, 08:43
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (715)
Purškimas glifosatais prieš derliaus nuėmimą yra vienas iš labiausiai visuomenėje diskutuojamų klausimų. Nors ir teigiama, kad nustatyti kiekiai neviršijo leistinų normų, mokslininkai pripažįsta, kad tai neįrodo glifosatų naudojimo saugumo. Pasaulyje vis dažniau susimąstoma dėl šios veikliosios medžiagos poveikio žmogaus sveikatai, bet mūsų ūkininkai Lietuvoje naudojasi proga juo purkšti savo pasėlius. Šiuo metu Lietuvoje registruoti per 20 augalų apsaugos produktų, kurių sudėtyje yra veikliosios medžiagos glifosato.
Sužinok daugiau ...
07.08.2019, 07:47
Medicinos Naujienos Peržiūrų (812)
Kaip praneša medicinos žurnalas „Annals of Internal Medicine“, moksleiviui buvo diagnozuota reta liga, žinoma, kaip su ADCY5 susijusi diskinezija, kuri sukėlė nevalingą virpulį ir drebulį. Universitetinės Paryžiaus ligoninės tyrėjai nusprendė vaikui išrašyti kofeino, kad atpalaiduotų jo raumenis ir aktyvuotų enzimo, kuris yra svarbus raumenų susitraukimams, receptorius. Vienas puodelis espreso padėjo sustabdyti jo drebulį maždaug 7 valandoms, o du – beveik visai dienai.
Sužinok daugiau ...