Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Rugpjūčio » 06

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


06.08.2019, 21:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (847)
Graži ir spindinti oda…Daugelis mano, kad tai nepasiekiamas sapnas. Ir viskas dėl siaubingų amžiaus dėmių, bet šiandien mes sužinosime, kaip su jomis kovoti. Jei jus neramina ši problema, neskubėkite pirkti brangių kremų odos balinimui – jie gali pakenkti jūsų odai. Vietoj to naudokite mūsų patentuotą naminę kaukę. Tam jums reikia vos 3 paprastų ingredientų, kurie yra kiekvienoje maisto parduotuvėje.
Sužinok daugiau ...
06.08.2019, 20:04
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1474)

Tai senas kinų receptas, kuris buvo sėkmingai naudojamas ne tik kovojant su edema. Tai padeda kenčiantiems nuo mastopatijos, lėtinio širdies nepakankamumo, gimdos fibromos, esant dusuliui ir pašalinti skreplius iš plaučių.

Sužinok daugiau ...
06.08.2019, 19:23
Burtai, Magija Peržiūrų (1099)
Šį kartą automobilių savininkų džiaugsmui šiuolaikinė numerologija siūlo išsiaiškinti savo mašinos „charakterį“ ir kitas savybes pagal jos modelį ir numerį. Žinia, kiekvieno automobilio numeris susideda iš raidžių ir skaičių. Galima sakyti, tai beveik tas pats, ką žmogui reiškia jo gimimo data. Kiekvieno ir savas likimas. Juk nusipirkus naują automobilį, vieni jų nepriekaištingai ištarnauja ilgus metus. Tuo tarpu kiti pradeda rodyti savo kaprizus vos ne kas mėnesį ar net dažniau.
Sužinok daugiau ...
06.08.2019, 11:12
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (789)
Vasara – puikus metų laikas, tačiau vasaros malonumus gali sugadinti sutrikusi virškinimo trakto veikla. Virškinimo sutrikimai dažniausiai paūmėja atostogaujant ar ką tik sugrįžus iš atostogų, nes poilsiaujant pasikeičia ne tik oro sąlygos, bet ir mityba.
Sužinok daugiau ...
06.08.2019, 10:32
Kosmosas Peržiūrų (1403)
Astronomai, besinaudojantys Tibete esančiu „AS-gamma Experiment“ teleskopu, užfiksavo pačios didžiausios iki šiol stebėtos energijos fotonus, atkeliavusius iš astrofizikinio šaltinio. Fotonai, atskrieję iš Krabo ūko, buvo gerokai aukštesnės, nei 100 teraelektronvoltų (TeV) energijos.
Sužinok daugiau ...