Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Spalio » 15

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


15.10.2019, 20:02
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2864)
Valgydami bulvių lupenas, organizmas praturtinamas daugybę vertingų ingredientų. Pavyzdžiui, angliavandeniais, baltymais, vitaminais C ir B6, kaliu, geležimi, magniu ir cinku. Tačiau, svarbu atminti, kad gaminant maistą vitaminas C prarandamas. Žalių bulvių sultys yra naudingos nuo daugelių negalavimų, tokių, kurie išvardyti žemiau.
Sužinok daugiau ...
15.10.2019, 10:41
Pasąmonės Galios Peržiūrų (777)
Ar žinojote, kad yra tokių frazių, kurios blokuoja smegenų funkcijas? Tokios frazės žmogui suteikia klaidingą nuostatą, todėl jis nebesugeba priimti jokių sprendimų ir tampa nebeaktyvus. Kai kurie asmenys nė neįtaria, kokios pavojingos šios frazės gali būti ir kodėl taip svarbu yra atsikratyti įpročio jas nuolatos kartoti.
Sužinok daugiau ...
15.10.2019, 09:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1031)

Daržai mums tenka ieškoti receptų, kaip numalšinti sąnarių skausmą sergant artritu. Žinoma, mes nepasveiksime, bet kažkiek galime sumažinti (pristabdyti) simptomus. Aplamai gydymas augalais, tai sunkus ir ilgas darbas sau... kartais nuo to pavargstama, o rezultatą norime gauti labai greitai... Išgėrus tabletę, mes taip pat šių ligų neišgydome, o tik sustabdome lėtinės ligos procesą.

Sužinok daugiau ...