Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Spalio » 27

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


27.10.2019, 18:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1613)
Druskas tirpdanti arbata 1 stiklinę smulkintos saulėgrąžos šaknies pavirinti 3 l vandens 5-10 min, paskui nukošti ir gerti vietoj bet kokių skysčių. Šis nuoviras gerai padeda esant druskų nuosėdoms. Gydymo kursas 2-3 mėn. Arbata iš saulėgrąžos šaknų geriama didelėmis dozėmis mėnesio bėgyje ir ilgiau. Druskos pradeda išeiti tik po 2 gydymo savaičių ir išeina iki tol, kol šlapimas netampa skaidrus kaip vanduo, ir jame nebenusėda druskų nuosėdos.
Sužinok daugiau ...
27.10.2019, 17:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3102)

Sąnarių skausmas dažnai suvokiamas, kaip senatvės požymis, ypač jei jis pasireiškia vyresniems nei 40 metų. Tačiau sąnarių diskomfortas yra ir jaunesniems žmonėms. Gali būti keletas priežasčių, kodėl skaudą sąnariai: reumatas, traumos, perkrovos, artrito atsiradimas. Skausmą gali palengvinti senas receptas, kurį galima lengvai paruošti namuose.

Sužinok daugiau ...
27.10.2019, 14:11
Archeologija Peržiūrų (1467)
Faisto diskas laikomas unikaliu Mino kultūros paminklu (datuojamas XVII a. pr. m. e.). Abiejose jo pusėse yra įspausti hieroglifų ženklai, išsidėstę spiralės forma. Daugybę metų nuo pat disko suradimo mokslininkai ir mėgėjai entuziastai bando iššifruoti šį tekstą. Niekas nesiginčija, kad ženklai ant disko - tai senovinio rašto pavyzdys. Be kitų, buvo ir nuomonė, kad tai galėjo būti kažkokia religinė ir politinė sutartis (archeologija - paranormal.lt).
Sužinok daugiau ...
27.10.2019, 12:19
Žmonės Peržiūrų (790)

Antroje praėjusio amžiaus pusėje amerikiečių mokslininkas Livingstonas Gerhardas, remdamasis matematinės statistikos duomenimis, įtikinamai įrodė, kad yra ryšys tarp žmogaus psichikos būklės, didžiausio Saulės aktyvumo ir savaiminio žmogaus užsidegimo fenomeno. Jis sudarė įvairių energijų sąveikos lenteles. Kad jos atrodytų įtikinamesnės, ekspertų teismui, pateikė fantaziją dirginančius, dokumentais patvirtintus 1938 metų įvykius. Anot kito tyrėjo, amerikiečio Frenko Ruselio, tais metais mūsų šviesulys aktyviai veikė įprastus gamtinius procesus, laisvai žaisdamas su mumis – jų mąstančia dalimi.

Sužinok daugiau ...
27.10.2019, 09:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1711)
Kaip per 20 sekundžių išvalyti sinusus liežuviu ir nykščiu. Tai paprasta procedūra, padedanti per kelias sekundes nusausinti sinusus. Esmė tame, liežuviu turite prispausti viršutinę burnos dalį, o tada pirštą dedame tarp antakių ir atliekame spaudimus.
Sužinok daugiau ...