Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Spalio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.10.2019, 20:45
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1447)

Gelis veikia uždengdamas skrandžio gleivinę ir apsaugo skrandžio sieneles. Sumažina dirginančio rėmens simptomus. Maža to, alavijas gydo pankreatitą (kasos uždegimas), taip pat cholecistitą (tulžies pūslės uždegimas). Taigi, kaip Alaviją naudoti skrandžio problemoms gydyti?

Sužinok daugiau ...
25.10.2019, 18:16
Mistika Peržiūrų (1668)
Šis mistinis veiksmas, vadinamas „Šventojo Januarijaus kraujo stebuklu“, vyksta visada tuo pačiu laiku jau daugiau kaip pusantro tūkstančių metų. Pasak legendos, krikščionis Januarijus, pirmasis Italijos Benevento miesto vyskupas, nenorėjo atsisakyti savo tikėjimo, dėl to Romos imperatorius Diokletianas jį nuteisė mirties bausme 305 metais. Januarijus ir kiti kankiniai buvo įmesti į ugnį, bet liko nesužaloti. Tada juos atidavė suėsti žvėrims cirke, bet žvėrys jų nelietė. Galiausiai vargšams nukirto galvas. Mirties akimirką Januarijui buvo maždaug 30 metų. Vėliau jis buvo pripažintas šventuoju ir kanonizuotas – ir katalikų, ir pravoslavų bažnyčioje.
Sužinok daugiau ...
25.10.2019, 12:42
Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai Peržiūrų (1334)
Kambarinių augalų nauda yra neįkainojama: jie ne tik valo orą, pakeičia gyvenamąją erdvę ar pripildo namus energijos, bet taip pat padeda ir pagerinti savijautą, atsikratyti negatyvių emocijų ir kurt asmeninį gyvenimą. Tačiau tik tuomet, jei pasirenkami tinkami kambariniai augalai. O tam, kad žaliojo augintinio bioenergetinės bangos sutaptų su jūsų, būtina atsižvelgti į astrologų rekomendacijas kiekvienam Zodiako ženklui. Vienokie augalai labiau tinka ugnies ir vandens, o kitokie – žemės ir oro elementų ženklams.
Sužinok daugiau ...
25.10.2019, 11:37
NSO, Ateiviai Peržiūrų (1137)
Kartais pasitaiko tokių keistų naujienų, kad turime sustoti ir pagalvoti apie tai, ką perskaitėme – o galiausiai skaitome ir iš naujo, nes tiesiog negalime tuo patikėti. Panašiai turėjo nutikti ir 2017 metų kovo 21 dieną, kai portalas „Mail Online“ paviešino istoriją, kurioje „NSO entuziastai teigė, jog elitiniai iliuminačių kariai numušė 12 000 metų senumo ateivių palydovą, kuris buvo skirtas žmonijos šnipinėjimui“.
Sužinok daugiau ...