Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Spalio » 19

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


19.10.2019, 21:12
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1502)
Paskutiniuoju metu pas mus išleista nemažai istorijos vadovėlių, tarp jų ir visuotinės pasaulio istorijos. Vartai jų puslapius ir stebiesi, kaip autoriai ignoruoja žinias apie iš naujo atrastas tolimos praeities civilizacijas, kurias pateikė archeologija. Vieni ignoruoja išradingai, o kiti grubiai. Kas tai? Nutylėjimo sąmokslas ar tam tikra tendencija, kažkoks nesuprantamas polinkis laikytis nusistovėjusių nuomonių? Atsakyti sunku.. Kaip bebūtų, sensacingi atradimai kalba patys už save.
Sužinok daugiau ...
19.10.2019, 08:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1535)
Hemorojus – dažna liga, tačiau apie ją daugelis vis dar vengia kalbėti garsiai. Žmonės dažnai slepia šią problemą, delsia kreiptis į gydytojus, tačiau anksti pastebėjus ligą, jos simptomus galima palengvinti į mitybos racioną įtraukiant maisto produktus, turinčius daug skaidulinių medžiagų.
Sužinok daugiau ...
19.10.2019, 08:01
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1012)
Persimonai, kilę iš Kinijos, auginami tūkstančius metų dėl jų skanių vaisių ir kokybiškos medienos. Persimonus galima valgyti šviežius, džiovintus, arba virtus. Taip pat juose gausu naudingų maistinių medžiagų ir vitaminų. Taigi, kodėl vertėtų į mitybos racioną įtraukti šį vaisių?
Sužinok daugiau ...