Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Lapkričio » 09

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


09.11.2019, 22:39
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1836)
Šis naudingas atminčiai pagerinti sirupas padeda išvengti skysčių susilaikymą. Be to, paspartinus medžiagų apykaitą padeda pašalinti riebalus, prisideda prie jų deginimo. Ypač, jei tai lydi geras fizinis aktyvumas.
Sužinok daugiau ...
09.11.2019, 19:54
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1321)
Melatoninas – hormonas, atsakingas už miego kokybės gerinimą. Kai žmogus pavargsta, ar temsta, organizmas pradeda gaminti melatoniną, duodamas signalą, kad žmogus turi atstatyti savo jėgas, organizmo ląsteles ir pailsėti, ar kovoti su jame esančiomis infekcijomis. Manau nieko, čia nežinoma nepasakiau. Bet, daugelis galimai nesusimąsto, kokie yra natūralūs melatonino šaltiniai, kurie gali pagerinti miego kokybę, galbūt išvengsite ir vaistų, o jei jų neturim, kas tada?
Sužinok daugiau ...
09.11.2019, 13:50
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1265)
Kad pašalintumėte kraujotakos problemas ir užkirstumėte kelią pavojingų pasekmių vystymuisi, jūs galite naudoti šį paprastą metodą. Jo pagrindas yra galingos gamtinės priemonės ir pratimų kraujo cirkuliacijai gerinti kombinacija. Tam jums prireiks vieno žinomiausių pasaulio prieskonių, kuris dėka savo galingų savybių padės atpalaiduoti kraujagysles ir atstatyti kraujo cirkuliaciją.
Sužinok daugiau ...