Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Lapkričio » 21

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


21.11.2019, 21:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (914)

Sunkieji metalai į mūsų kūną patenka su maistu, kosmetika ir net oru. Todėl ypač svarbu žinoti, kaip išvalyti organizmą, kad išvengtume rimtų problemų. Kadangi šie metalai gali sukelti daugybę problemų organizme. Pavyzdžiui, sunkieji metai, tokie kaip gyvsidabris, kadmis, švinas, uranas ir aliuminis į žmogaus kūną patenka per maistą, vandenį, orą arba per odą. Šie toksinai prisideda prie rimtų sveikatos problemų.

Sužinok daugiau ...
21.11.2019, 19:35
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (902)
Na, gal kartais kam nors ir kyla kažkokia abejonė, bet ta abejonė būna labai nestipri. Nes kitaip tokių nesąmonių, apie kokias čia rašau, tiesiog nebūtų. Na, jūs patys pagalvokit, ar galėtų būti toks absurdas, kaip, pvz., silkė su cukrumi? Negalėtų? O jūs tikrai manote, kad tokių nesąmonių šalimais nėra?
Sužinok daugiau ...
21.11.2019, 10:15
Ligos, Mutacijos Peržiūrų (802)
Su antra uodega „Šunelis vienaragis“, augančia tiesiai snukelio viduryje, gimęs šunelis buvo priimtas šunų prieglaudos globai po to, kai jis buvo surastas vienišas klaidžiojantis gatvėmis.
Sužinok daugiau ...
21.11.2019, 09:11
Technologijos, Mokslas Peržiūrų (930)

Štai kaip atrodo tikrų tikriausia gėda. JAV laivyno vadinamasis pasaulio pabaigos lėktuvas, esą, turėjęs atlaikyti atominę ataką, neseniai sutiko savęs vertą priešininką – paukštį. Po susidūrimo su sparnuočiu nustojo veikti vienas iš keturių lėktuvo variklių, ir JAV laivynas deklaravo „A klasės incidentą“, o tai reiškia, kad incidentas pridarė žalos už daugiau nei 2 mln. JAV dolerių, sukėlė mirtį ar nuolatinę negalią.

Sužinok daugiau ...