Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Lapkričio » 25

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


25.11.2019, 20:09
Hipotezės Peržiūrų (1023)

Dabar jau neabejojama, kad egzistuoja taip vadinamieji erdvės ir laiko tuneliai. Prieš pradingdamas, patekęs į tokį tunelį daiktas ar žmogus nedelsiant bus išskaidytas į atomus. Ir tik vienas Dievas žino, ar jis “susirinks save” iš naujo naujoje vietoje, ar toks ir liks. Kaip viskas vyksta?

Sužinok daugiau ...
25.11.2019, 17:33
Stichinės Nelaimės Peržiūrų (1147)
Stichinės nelaimės tai – gamtiniai įvykiai, kurie itin pakenkia žmonių veiklai ir gyvenimo įprastiniam ritmui. Beje, kartais terminas – gamtos, yra ginčytinas, nes kai kuriais atvejais pavojai ir katastrofos nenutinka be žmogaus įtakos, t. y. pramoninės veiklos, kuri, netinkamai vykdoma, trikdo gamtos pusiausvyrą.
Sužinok daugiau ...
25.11.2019, 11:23
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (761)

Česnakas – tikra kulinarijos superžvaigždė. Naudojamas viso pasaulio virtuvėse, jis priduoda skonio jūsų mėgstamiems patiekalams ir tuo pačiu stiprina jūsų sveikatą. Tačiau čia yra viena kliūtis – skiltelių išėmimas iš česnako galvutės. Tai ne taip apsunkina ir vargina, kiek nepatogu ir erzina. Pastaraisiais metais pasirodė keli inovaciniai išradimai šiai svarbiai problemai spręsti su įvairiais sėkmės lygiais.

Sužinok daugiau ...
25.11.2019, 09:41
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1182)

Gamta yra sukūrusi po vaistą beveik kiekvienai žinomai ligai, tereikia surasti tinkamą derinį. Vienas iš tokių stebuklingų natūralių vaistų yra česnakas. Jis padeda mažinti cholesterolį, stabilizuoja kraujo spaudimą, padeda išvengti širdies, kraujo, plaučių ligų, gripo bei palengvina galvos skausmus

Sužinok daugiau ...