Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Lapkričio » 20

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


20.11.2019, 22:21
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1243)
Reumatoidinis artritas – liga, kuriai būdingas autoimuninis, lėtinis uždegimo procesas ir simetriškas kelių sąnarių pažeidimas. Ši liga labai sunki. Tačiau, galima pasistengti sumažinti jos simptomus, o gal iš pagyti naudojant tiesiog plačiai paplitusias natūralias priemones. Česnakai gali padėti gydyti reumatoidinį artritą, nes turi priešuždegiminių, analgezinių ir antioksidacinių savybių. Tai, kaip supratote yra natūralus gydymas, be chemijos, jo gydomosios savybės gali padėti kenčiantiems nuo šios ligos.
Sužinok daugiau ...
20.11.2019, 19:46
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (8716)

Paprastas sveikatos patarimas. Mano tėvas pasakojo, kad, kai tarnavo armijoje, pas jų gydytojo buvo posakis: «tepkite kulnus jodu ir viskas praeis»! Ši frazė kareiviams skambėdavo, kaip vaistas nuo streso, dirglumo, nerimo, depresijos. Būdamas vaiku, aš nelabai supratau šio posakio prasmės.

Sužinok daugiau ...
20.11.2019, 09:52
Paslaptingi Statiniai Peržiūrų (1265)
Šie milžiniški, išsibarstę žmonių, gyvūnų ir kitų objektų atvaizdai yra maždaug 2500 metų amžiaus, o kai kurios yra tokios didelės, kad jas galima pamatyti tik iš oro. Neseniai archeologai iš Japonijos Yamagata universiteto pranešė, kad 2004 metais pradėjo tyrimą, kurio metu atrado 143 anksčiau nežinomus Naskos geoglifus. Vieną iš jų aptiko dirbtinio intelekto principu paremta programa.
Sužinok daugiau ...