Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Lapkričio » 10

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


10.11.2019, 22:03
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3870)
Kaklo osteochondrozė sunkiai gydoma liga. Siūlau išbandyti labai įdomų receptą. Po jo naudojimo galite keletą metų nejausti skausmo!
Sužinok daugiau ...
10.11.2019, 19:05
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1712)
Yra daugybė veiksnių, dėl kurios kenčia mūsų oda, prarandamas jos blizgesys ir gaivumas. Laikui bėgant oda, ypač veido oda, gali patamsėti ar parausti. Avižos ir citrina pasižymi puikiomis savybėmis, kurios veikia ir valo odą. Taip pat turi savybę absorbuoti taršą iš odos.
Sužinok daugiau ...
10.11.2019, 17:41
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (887)

Bretanė, Pont-Aven – šias vietas labai mėgo garsus dailininkas polis Gogenas. Čia dar yra išlikę keli senovinės Rustefano pilies pastatai. Pilis ta garsėjo savo gyventojais – vaiduokliais. Svarbiausias iš jų – senas savininkas plika galva ir blizgančiomis akimis. XIX amžiuje vaiduoklį dažnai matydavo vietiniai valstiečiai. Jie dirbdavo pilies laukuose ir mėgdavo pailsėti prie jos sienų, kartais net šokdavo ten. Tačiau poilsį ir šokius dažnai sutrikdydavo vaiduoklio išpuoliai. Patys pastabiausi sakydavo, kad vaiduokliai visada pasirodo iš bokšto stoglangio.

Sužinok daugiau ...
10.11.2019, 17:04
Hipotezės Peržiūrų (1223)

Kai mokslininkams pasiūloma nauja idėja ar hipotezė, jie kartais atsako: jūsų idėja nepakankamai beprotiška, kad būtų tikra! Ufologija laukia nesulaukia tokios idėjos. Bet štai, kaip sakoma, pasirodė šviesa tunelio gale: tikrai beprotišką hipotezę apie kosminio superproto prigimtį, to, kuris atsakingas už skraidančias lėkštutes ir kitokius visatos stebuklus, iškėlė amerikiečių psichologas ir astronomas V.Lefevras.

Sužinok daugiau ...
10.11.2019, 15:45
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (2177)

Kaip ji prasidėjo? Nuo paslaptingos kažkokio Merovėjaus figūros. Jis buvo vadinamas „dviejų tėvų sūnumi“: žmogaus ir jūrinės pabaisos. Nuo šio vardo ir prasideda visos giminės paslaptis. Senąja prancūzų kalba Merevei reiškia stebuklą arba nuostabų dalyką. Sklandė gandai, neva, net karališki drabužiai turėjo antgamtiškų galių ir magiškų savybių. Tą patį kalbėjo ir apie puikius ilgus visų Merovingų plaukus, kuriuose, neva, slypėjo gebėjimas suprasti paukščių ir žvėrių kalbas, nedalomai valdyti gamtą ir jos stichijas.

Sužinok daugiau ...
10.11.2019, 13:06
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (1384)

Kinijoje, vieno kaimo lankytoja buvo apstulbusi, pamatė žuvį žmogaus veidu. Jos padarytas vaizdo įrašas internete tapo itin populiarus.

Sužinok daugiau ...