Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Lapkričio » 03

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


03.11.2019, 20:28
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (1098)
Prabangūs salonai jau spėjo praturtėti iš paprasto daugelio merginų noro turėti tvirtus ir ilgus nagus. Kaip užsiauginti bet kokio ilgio nagus? Naudodamasi mūsų išbandyta priemone, tu ne tik sutvirtinsi nagų plokštelę, bet ir pamirši tokias problemas, kaip nagų sluoksniavimasis ir grybelis!
Sužinok daugiau ...
03.11.2019, 16:11
Istorinės Asmenybės Peržiūrų (1300)

Blezas Paskalis - didis prancūzų matematikas ir fizikas, puikus literatas ir polemistas - žmogų laikė Visatos šlove ir gėda, pabaisa ir genijumi. Jis ir pats buvo prieštaringos žmogaus prigimties pavyzdys.

Sužinok daugiau ...
03.11.2019, 10:03
Pasąmonės Galios Peržiūrų (782)

Dvasinis greitas maistas. Tai atsitinka, kai dvasingumas sumaišomas su kultūra, kuri labiau vertina greitį, spręsti daug užduočių ir patirti malonumą jau netrukus. Tai plačiai paplitusios fantazijos rezultatas apie tai, kad atsilaisvinti iš kančios ir nemalonių potyrių galima lengvai ir greitai. Tuo tarpu turėtų būti aišku, jog siekti dvasinės transformacijos vienu šuoliu neįmanoma.

Sužinok daugiau ...
03.11.2019, 09:53
Pasąmonės Galios Peržiūrų (658)

Dažniausia mūsų visų klaida dvasiniame augime – mes bandome sumaišyti nesijungiančius tarpusavyje dalykus ... Sąvoka dvasingumas visada reiškia sąžiningumą, tyrumą, minčių ir veiksmų vientisumą. Tačiau šiuolaikiniame pasaulyje, kur garbinami pinigai, valdžia ir šlovė, visi gražūs ketinimai labai dažnai apauga mus supančios aplinkos ydomis.

Sužinok daugiau ...
03.11.2019, 09:20
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (950)
Pasak specialistų, jei kūno temperatūrą yra ne aukštesnė nei 38 laipsniai, nereikia skubėti vartoti ją mažinančių vaistų. Tokia kūno temperatūra dažniausiai nėra pavojinga. Tai požymis, kad organizmas su virusais kovoja pats. Kūno temperatūrai pakilus iki 38,5 laipsnio, dauguma mikrobų ir virusų nustoja daugintis, ir organizmas įgauna imunitetą ligos sukėlėjams. Namuose aukštą temperatūrą patariama mažinti tik tada, jei esate įsitikinę, kad ją sukėlė peršalimo ligos. Priešingu atveju būtina kreiptis į gydytoją.
Sužinok daugiau ...