Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » 2019 » Lapkričio » 29

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


29.11.2019, 22:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2374)
Natūralus naktinis tonizuojantis gėrimas padės pašalinti pilvo riebalus. Turint ingredientus, lengva paruošti. Natūralus tonikas – puikus pirmas žingsnis siekiant detoksikuoti ir pagerinti bendrą savijautą. Šis natūralus tonikas apjungia petražoles, cinamoną ir agurką, pasižymi diuretinėmis ir svorio metimo savybėmis. Chia sėklos turi daug skaidulų. Jas taip pat galima pakeisti į linų sėklas.
Sužinok daugiau ...
29.11.2019, 19:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (734)
Verta pasigaminti šiuos baltyminius pusryčius. Nėra nieko skanesnio, geresnio ir lengvesnio, be to, jame gausu maistinių medžiagų. Kakavos pupelėse yra flavonoidų rūšis, vadinama antocianidu, kartu su kitais junginiais, vadinamais epikatechinu.
Sužinok daugiau ...
29.11.2019, 12:37
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (6875)

Kenksmingi organizmai yra rimta sveikatos problema kiekvieno pasaulio šalyje, ne vien tik besivystančiose šalyse. Įvairių rūšių organizmai gali užteršti maistą ir vandenį, o tada sukelti įvairių sveikatos problemų tiek žmonėms, tiek gyvūnams.

Sužinok daugiau ...
29.11.2019, 12:10
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (952)
Specialistai teigia: kiaušiniai – vienas vertingiausių maisto produktų, tačiau vartotojai dažnai nebežino, kaip išsirinkti norimos kokybės kiaušinius. Žemės ūkio ministerija primena, į ką pirkėjai turėtų atkreipti dėmesį rinkdamiesi savo stalui šį produktą.
Sužinok daugiau ...
29.11.2019, 11:27
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (866)
Lapiniai kopūstai jau nebe naujiena. Jais prekiaujama ir prekybos centruose, ir turguose. Visgi vertingiausi – švieži ir pačių užsiauginti. O auginti juos gana paprasta. Svarbu pasirūpinti, kad šių kryžmažiedžių augalų neaptiktų baltukai. Suklaidinti šiuos drugius padeda netoliese pasodinti serenčiai, medetkos, kiti eterinių aliejų turintys augalai.
Sužinok daugiau ...
29.11.2019, 10:33
Pasaulio Įvairenybės Peržiūrų (1133)
Nusipirkus pėdkelnes, pirmiausia reikia su jomis atlikti paprastą procedūrą – tereikia jas parai laiko įdėti į šaldymo kamerą. Užšaldymas sustiprina kaprono ir nailono siūlus. Kaip sakoma Vikipedijoje, kapronas ir nailonas „kaisdami ore yra veikiami termooksidacinės destrukcijos (irimo), todėl jų patvarumo charakteristikos tampa ne tokios geros“. Todėl atšaldymas ir užšaldymas sustiprina pėdkelnių patvarumą.
Sužinok daugiau ...
29.11.2019, 09:46
Žmonės Peržiūrų (704)

Vietos Rusijos pašto tarnybos vadovas iš Sangaro kaimo, Jakutijoje, sugedus jo keturračiui nusprendė į patį atokiausią kaimą nueiti pėsčiomis. Afanasiy Polyatinskiy dešimt dienų praleido pristatinėdamas laiškus ir siuntinius į atokius kaimus, o apsisaugojimui nuo rudųjų lokių su savimi nešėsi ginklą.

Sužinok daugiau ...
28.11.2019, 23:15
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3290)

Aukštas spaudimas dažnai jus vargina, tada ši informacija jums! Norėdami sumažinti kraujo spaudimą, turite išmokti gyventi subalansuotą gyvenimą, kontroliuoti savo blogus įpročius, valgyti teisingai, taip pat būti fiziškai aktyvūs. Burokėlis – daržovė, gana populiari gaminant maistą. Juose gausu vitamino A ir vitamino C, taip pat natūralaus kalcio, fosforo ir kalio. Tačiau natūralioje medicinoje burokėliai labai garsėja tuo, kad turi savybę mažinti kraujo spaudimą.

Sužinok daugiau ...