Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Straipsniai

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


01.05.2018, 12:09
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (29055)
Sveikatos patarimai. Kai kuriems žmonėms skausmas greitai išnyksta, o tai rodo stiprų priešuždegiminį gydymo poveikį kelio, sizalio, podagros, reumatoidinio artrito ir traukulių. Pasak ekspertų, folija taip pat gali būti naudojama peršalimo ir nudegimų šalinimui. Daugiau skaitykite: #sveikatos_patarimai, #gydymas, #aliuminio_folija, #kojos, #skausmas
Sužinok daugiau ...
01.05.2018, 09:18
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1692)
Mechanikos išradimų istorija. Automatinę lėlę, pavadinimu „Rašytojas“ („The Writer“), maždaug prieš 250 metų išrado laikrodžių meistras iš Šveicarijos. Iš pažiūros tai buvo įprasta lėlė – mielos išvaizdos berniukas. Tačiau jis tais laikais darė tikrus stebuklus: ant popieriaus rašė žodžius ir iš esmės atliko šiuolaikinių spausdintuvų funkciją. Daugiau skaitykite: lėlė, mechanizmas, technologijos, istorija, išradimai
Sužinok daugiau ...
30.04.2018, 21:08
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3479)

Sveikatos patarimai. Dauguma žmonių galvoja, kad norint palengvinti kosulį, gripą ir pašalinti skreplius, reikia valgyti tik citrusinius vaisius, nes jų sudėtyje yra daug vitamino C. Tačiau, siekiant palengvinti šiuos simptomus, galite imtis kitų alternatyvų, panaudojant natūralius ingredientus, kurie gali padėti pašalinti šiuos simptomus. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimas, liaudies receptas, kosulys, gydymas, medus, morkos, peršalimas, skreplės, gripas

Sužinok daugiau ...
30.04.2018, 19:17
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (7675)
Sveikatos patarimai. Daugumai žmonių sveikata svarbiausia. Sveikatos priežiūra, nėra lengva užduotis. Laikui bėgant, mūsų kūno funkcijos blogėja, dėl to atsiranda problemų, pvz., regos ar storosios žarnos obstrukcija (žarnyno nepraeinamumas). Daugiau skaitykite: detoksikacija, riebalai, regėjimas, kepenys, nauda, burokėliai.
Sužinok daugiau ...
30.04.2018, 16:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3606)
Sveikatos patarimai. Mes visada ieškome natūralių alternatyvų. Radome tokia priemonę alyvuogių aliejus su citrinų sultimis. Taigi, kuo toks derinys naudingas mūsų sveikatai? Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, citrinų sultys, alyvuogių aliejus, mišinys, plaukai, spaudimas, oda, gydymas
Sužinok daugiau ...
30.04.2018, 13:39
Burtai, Magija Peržiūrų (2089)
Burtai ir prietarai. Laimingi ir finansiškai stabilūs trokštame būti visi. Kartais net nepagalvojame, kad kasdien dedame tam milžiniškas pastangas. Jei nepavyksta prisišaukti laimės ir sėkmės į namus, praversti gali ezoterikų patarimai. Daugiau skaitykite: prietarai, pinigai, finansai, namai, švara, tvarka
Sužinok daugiau ...
29.04.2018, 21:59
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3247)
Informacija apie džiovintų vaisių naudą itin prieštaringa. Vieni sako, kad tai maistingas užkandis, kiti – kad tai tik dar vienas saldumynas, kuriame rasime daug pridėtinio cukraus. Kaip yra iš tiesų, ir kuriuos džiovintus vaisius verta įtraukti į savo pavasarinę, lengvą mitybą?
Sužinok daugiau ...
29.04.2018, 20:13
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (25511)
Sveikatos patarimai. Tai natūralus antibiotikas! Namų antibiotikas iš ciberžolės ir acto - skamba gundančiai! Jei dažnai sergate ar greitai pavargstate, atėjo laikas organizmui suteikti jėgų, tonizuojamo gėrimo. Savo rankomis galite pasigaminti vieną iš stipriausių antibiotikų, kurie padės išgydyti ir apsisaugoti nuo daugelio ligų. Daugiau skaitykite: antibiotikas, namų antibiotikas, ciberžolė, gydymas ciberžole, actas.
Sužinok daugiau ...
29.04.2018, 16:34
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4697)
Sveikatos patarimai. Inkstai yra vienas iš svarbiausių žmogaus organų. Jie atsakingi už toksinų pašalinimą iš kraujo. Todėl labai svarbu, kad jie būtų geros būklės. Priešingu atveju galime sulaukti rimtų pasekmių, kurios pavirs į košmarą. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, inkstų valymas, svogūnas, inkstai, liaudies priemonė.
Sužinok daugiau ...
29.04.2018, 13:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5184)

Sveikatos patarimai. Šiuolaikinis mokslas ir medicina daugiausiai dėmesio skiria kraujotakos tyrimams, o limfos apykaita labiausiai domisi holistinė, natūralioji medicina. Limfinė sistema gali būti palyginama su vamzdynu. Kai vamzdyje yra riebalų, plaukų ir maisto likučių kamštis, atsiranda nemalonus kvapas ir vanduo nebegali laisvai nubėgti iš kriauklės į vamzdžius.

Sužinok daugiau ...
28.04.2018, 18:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2148)
Praktiniai patarimai. Šis mišinys, ko gero, yra pats veiksmingiausias iš natūralių repelentų, kurį naudosite! Jame yra tik trys ingredientai, kurie padės jums sulaikyti skruzdėles visiems laikams! Jo nuostabus poveikis yra todėl, nes sunaikina skruzdėlių lizdą, o ne tik vieną koloniją.Daugiau skaitykite: praktiniai patarimai, vabzdžių repelentas, priemonė nuo skruzdėlių, boro rūgštis, skruzdėlės, receptas, priemonė.
Sužinok daugiau ...
28.04.2018, 10:31
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3307)
Sveikatos patariami. Apie vandenį su citrina, vartojamą kas rytą, sklando daugybė mitų. Vieni teigia, kad vandenyje esanti citrina kenkia dantų emaliui, o kiti įsitikinę, kad toks derinys padeda lieknėti. Daugiau skaitykite: sveikatos patarimai, organizmas, organizmo valymas, vanduo, medus, citrina.
Sužinok daugiau ...
27.04.2018, 21:07
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5555)
Sveikatos patarimai. Kepenys yra vienas iš gyvybiškai svarbių organų, organizme, kurie pašalina toksinus ir dalyvauja įvairiuose fermentiniuose procesuose, kad tinkamai funkcionuotu žmogaus organizmas. Daugiau skaitykite: Sveikatos patarimai, liaudies receptas, kepenų valymas, kepenys, skrandis, gastritas, mėta, pipirmėtė.
Sužinok daugiau ...
27.04.2018, 15:48
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3485)
Sveikatos patarimai. Žinoma daugelis žmonių žino, kokie yra sąnarių skausmai. Liaudies receptas, skirtas sąnarių gydymui yra neįprastai paprastas, be to, jis yra saugus. Daugiau skaitykite: vaistai nuo sąnarių, kolagenas, keliai, kaulai, sąnariai, kremzlės, želatina.
Sužinok daugiau ...
27.04.2018, 07:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (13270)

Sveikata ir sveikatos patarimai. Atkreipkite dėmesį, kaip šis pinigų medis reaguoja į aplinką – jei namuose kas nors serga, medžio lapeliai ima nykti arba geltonuoja. Gali atrodyti, kad šis augalas tikrai sugeria aplink esančią neigiamą energiją. Atsigavus žmogui, atgimsta ir pinigų medis. Daugiau skaitykite: #sveikatos_patarimai, #pinigai, #pinigų_medis, #medis, #augalas, #sveikata.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 792 793 794 795 796 ... 1091 1092 »