Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Straipsniai

Pasaulio naujienos kitaip... gamta, sveikata, medicina:


05.10.2017, 10:31
Medicinos Naujienos Peržiūrų (3751)

Nemažai gydytojų rekomenduoja išgerti po tabletę mažesnės dozės aspirino kasdien, norint sumažinti infarkto riziką. Tačiau naujausi tyrimai rodo, kad aspirino vartojimo rekomendacija neturi mokslinio pagrindo ir jis nebeturėtų būti vartojamas širdies problemoms spręsti. Be to, jis didina hemoraginio insulto riziką, taip pat gali lemti klausos netekimą ir su amžiumi susijusios geltonosios dėmės degeneraciją.Vienoje apžvalgoje daroma išvada: „Neatrodo, kad šiuo metu turimi tyrimų rezultatai patvirtintų būtinybę reguliariai vartoti aspiriną visiems akivaizdžiai sveikiems individams.

Sužinok daugiau ...
05.10.2017, 09:26
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (5563)
Nustatyta, kad kas trečią žmogų vargina kraujospūdžio problemos. Pagal statistiką hipertenzija – viena dažniausių lėtinių ligų mūsų šalyje. Širdies varinėjamas kraujas nuolat cirkuliuoja kraujagyslėmis pastoviu slėgiu. Šis slėgis ir vadinamas arteriniu kraujospūdžiu. Širdžiai susitraukus, jis būna didžiausias (sistolinis), širdžiai atsipalaidavus – mažiausias (diastolinis). Kraujospūdžio dydis išreiškiamas dviem skaičiais: pirmasis skaičius rodo sistolinį, antrasis – diastolinį kraujospūdį. dieną, kartus, gerkite, vandens, užpilkite, palikite, nukoškite, verdančio, paskui, stiklinės, kraujospūdį, prieš, nusistoti, valgį, kraujospūdis, uždenkite, šaukštus, hipertenzija, stikline, mažina
Sužinok daugiau ...
05.10.2017, 08:52
Gamtos Paslaptys Peržiūrų (2674)
Vaizdo įraše užfiksuota kaip Japonijoje virš gyvenamųjų namų kabo milžiniškas vandens viesulas. Pabaigoje matyti kaip stichija pamažu sklaidosi, toks vaizdas, lyg gigantiška gyvatė sulystų į debesį.
Sužinok daugiau ...
05.10.2017, 08:30
Medicinos Naujienos Peržiūrų (4538)
Piktybinis prostatos vėžys gali būti sunaikintas be pjūvio, be kraujo, be skausmo ir be bendrinės nejautros net sunkiai chirurgams prieinamose vietose, o pacientai po procedūros praėjus vos porai valandų gali važiuoti namo. Tokias operacijas medikai gali atlikti kibernetiniu peiliu–robotu.
Sužinok daugiau ...
04.10.2017, 20:10
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4845)

Viena svarbiausių idėjų, gimusių Žmogaus mikrobiomo projekto (The Human Microbiome Project) metu, buvo tokia - beveik kiekvienas žmogus žarnyne turi piktųjų mikroorganizmų patogenų. Sveikai gyvenantiems individams šie pato-genai nesukelia ligų. Jie egzistuoja šalia gerųjų mikroorganizmų ir taikiai bendrauja su kitais mikrobiomo „gyventojais“. Tik tada, kai suyra visa sistema ir netenkama pusiausvyros, šie blogieji patogenai ima reikštis ir kelti problemų.

Sužinok daugiau ...
04.10.2017, 08:03
Istorijos Paslaptys Peržiūrų (1914)
vaistų, vaistus, Lietuvos, vaistas, Lietuvoje, gydymo, vaistinės, vaistininkų, senovėje, cheminių, vaistinėse, vaistai, protėviai, žolelių, šaltiniuose, sveikata, medicinos istorija
Sužinok daugiau ...
04.10.2017, 07:33
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2978)
Įvairūs maisto papildai mūsų dienomis labai populiarūs, tačiau reikalingi jie ne visiems, o kai kada netgi tampa pavojingi.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 19:57
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9410)

Miltai iš moliūgų sėklų nuo cholesterolio, trigliceridų, diabeto ir vidurių užkietėjimo. Moliūgų sirupas astmos, kosulio ir bronchito gydymui! Moliūgų sėklos turi priešuždegimines savybes, ypač naudingos turint prostatos ir šlapimo sistemos ligas.

Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 19:14
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (9096)
Ciberžolės pagrindinė veiklioji medžiaga yra kurkuminas, jo sudėtyje yra stiprių antioksidantų, turi priešuždegiminių savybių. Savo antioksidacinėmis savybėmis, jis turi galimybę neutralizuoti laisvuosius radikalus ir stimuliuoti savo organizme antioksidacinį mechanizmą.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 10:19
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (3865)
Per didelis suvartojamos druskos kiekis gali padidinti kraujospūdį, sukelti širdies ligas, padidėja rizika susirgti inkstų ligomis, osteoporoze, skrandžio vėžiu. Tačiau visiškai atsisakyti druskos negalima, nes nuo jos priklauso vandens kiekis kraujyje ir visame organizme.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 08:58
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2367)
Nuo senų senovės žmonės gydydavosi žolėmis, toks gydymo metodas populiarus ir šiandien. Tik retas mūsų pažįstame reikalingus augalus ir juos surenkame patys. Šį darbą paprastai patikime tuo užsiimantiems žmonėms ir žoles perkame ne pundeliais, o dailiai supakuotose dėžutėse, ant kurių užrašyta „neuro-“, „gino-“, „lieknėjimo“, „tulžį varanti“ ir t. t. Šių ir kitos paskirties arbatų galite įsigyti vaistinėse be jokio recepto, vos tik pasakę, ko norėtumėte. Apie šių arbatų ypatumus – netrukus.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 08:36
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (2887)
Medetkos – visiems žinomi vaistiniai, dekoratyviniai ir prieskoniniai augalai. Vaistinėse gausu įvairių medetkų preparatų, o namuose tikriausiai daugelis turime jos džiovintų graižų. Medetkos auga ir dažnoje sodyboje. Jas auginti nesunku, jos nereiklios, pakenčia trumpas šalnas ir žydi iki vėlyvo rudens.
Sužinok daugiau ...
03.10.2017, 08:22
Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina Peržiūrų (4282)

Sutrikus medžiagų apykaitai, organizmas pradeda kaupti riebalus arba pradeda šalinti iš organizmo net būtinas medžiagas. To rezultatas – nutukimas, podagra, išsekimas. Tad jeigu jūs negalite pasigirti normalia medžiagų apykaita, siūlome išbandyti liaudies medicinos receptus

Sužinok daugiau ...
02.10.2017, 17:05
Kelionės Laiku Peržiūrų (3327)

Nors mokslininkai iki šiol ginčijasi apie galimybę sukurti laiko mašina, istorija žino ne vieną atvejį, kai žmonės kažkokiu nepaaiškinamu būdu, be jokių techninių priemonių netikėtai persikeldavo iš vienos epochos į kitą. Kai kuriems šiems keliautojams laike pavykdavo sugrįžti į savo laiką, tačiau buvo ir tokių, kurie visiems laikams įstrigdavo sau svetimame amžiuje.

Sužinok daugiau ...
02.10.2017, 12:16
Pasąmonės Galios Peržiūrų (2635)

Dievas – kaip mylinti motina. Jei trimetis vaikas prašo leisti pažaisti su degtukais, išmintinga motina degtukų jam neduos. Bet kartais vaikai taip ožiuojasi, kad tam tikrą akimirką motina ne tiek budrumą prarasdama, kiek norėdama, kad vaikas nutiltų, nusileidžia, duoda jam kokį nors brangų žaisliuką. Dievas toks maloningas, kad turi išpildyti kiekvieno žmogaus norus.

Sužinok daugiau ...
« 1 2 ... 856 857 858 859 860 ... 1091 1092 »