Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gegužės » 11

Aiškiaregės Vangos patarimai stiprinti sveikatą

Visame pasaulyje garsi aiškiaregė Vanga pasakojo, kad vaikystėje pateko į viesulą, kuris ją pakėlė į orą ir nubloškė tolyn. Tuo metu į akis pateko daug smėlio, dėl kurio, atgavusi sąmonę, ji nebegalėjo atmerkti akių.

Tad dar būdama mergaitė, žiniuonė apako. Tačiau tai nesutrukdė jai išpranašauti Sovietų Sąjungos žlugimo, Černobylio katastrofos, povandeninio laivo Kurskas tragedijos, Rugsėjo 11-osios atakų, tikslias savo bei Stalino mirties datas.

Be įvykių pranašavimų aiškiaregė Vanga taip pat žolininkavo. Per savo gyvenimą ji sukaupė daug išminties, kuria su jumis pasidaliname žemiau esančiame sąraše.

Aiškiaregė Vanga 1. Nepamirškite, kad pasaulis prasidėjo nuo žolių. Tačiau augalai, augantys skirtingose šalyse, gydo tik ten gyvenančius žmones. Kiekvienas turėtų gydytis žolelėmis, kurios auga netoliese.

2. Nevenkite darbo. Tinginystė yra liga, pažeidžianti ne tik jūsų moralę, bet ir fizinę sveikatą. Tiek fizinis, tiek proto užterštumas prieštarauja tam, ką sukūrė Dievas.

3. Tik mes vieni teršiame mus supančią aplinką ir maistą, kurį valgome. Vėliau skundžiamės vėžiu ir kitomis sunkiomis, mus užklupusiomis ligomis. Būkime išmintingi, kitaip teks kentėti.

4. Šiuolaikinė medicina užtrenkė duris gydymui žolelėmis. Nepamirškite, kad kiekvienam negalavimui gydyti galima rasti žolelę.

5. Daugumą ligų sukelia šaltis, todėl nestovėkite, kur drėgna ir negerkite šalto vandens.

6. Nesinervinkite ir negyvenkite baimėje! Jei reikia, pasikonsultuokite su specialistu, pasimėgaukite vonia. Gyventi bijant nėra įmanoma!

7. Dažnai gerkite laukinių vaisių ir augalų arbatas. Jie yra švarūs, nenupurkšti chemikalais, be to stiprina sveikatą. Bent kartą per savaitę valgykite virtus kviečius, gerkite daug vandens.

8. Kodėl jūs rūkote? Jei žmogui būtų lemta rūkyti, kiekvienas iš mūsų turėtume po kaminą ant galvos. Pamirškite tabaką ir mėgaukitės ilgu gyvenimu be ligų.

9. Nebijokite ligos, tikėkite Dievo galia.

10. Yra dvi ligų rūšys – galimos pagydyti gydytojų ir tos, kurias gydo močiutės išmintis. Svarbiausia yra žinoti diagnozę.

11. Žemė – visų mūsų motina, todėl apie ją turėtume mąstyti kaip apie asmenį. Gerbkite ją, nes ji mums suteikia maistą, namus. Neverskite mūsų motinos kentėti. Tapkite išmintingesni šiandien, kitaip vėliau ilgai teks kęsti pasekmes.

12. Baisesnė už visas ligas yra neviltis! Neišgyvenkite, kadangi tai „suėda“ jūsų vidų. Žvelkite į gyvenimą ramiai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.09.2019 laikas 14:42 Receptai – Patiekalai Greitai paruošiami sviestiniai sausainiai
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Paruoštą sausainių tešlą dėkite į konditerinę rankovę ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.

Skaityti daugiau

17.09.2018 laikas 10:17 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai inkstų akmenligės gydymui

Inkstų akmenligė liaudies medicinoje, inkstų akmenligė, inkstų akmenligės gydymas, Inkstų akmenligės receptai, Inkstų akmenligės vaistažolės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė ...

Skaityti daugiau

25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau