Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Astrologija, Horoskopai, Zodiako Ženklai » 2017 » Rugpjūčio » 22

Ant kokio piršto mūvėti žiedą, kad pritrauktum turtus ir meilę

Sakoma, kad dešinė ranka atskleidžia fizines žmogaus savybes, o kairė – psichologinės žmogaus pusės atspindys. Ji daug pasako apie asmenybės charakterį ir įsitikinimus. O ką sako žiedų simbolika?

Ant kokio piršto mūvėti žiedą, kad pritrauktum turtus ir meilę

1. Nykštys

Nykštys simbolizuoja žmogaus valią ir atspindi vidinį jo pasaulį. Jei nuspręsi nešioti žiedą ant nykščio, atmink, kad tavo gyvenime netrukus prasidės permainos. Daugumoje atvejų žiedas ant nykščio suprantamas kaip turto ir įtakos simbolis, tad ir patys žiedai dažniausiai būna platūs ir stambūs, tinkamiausi akmenys – karneolis, granatas, rubinas.

Nykštys, nukreiptas į viršų – draugiškumo gestas, todėl ant jo nenešiok tokio žiedo, kuris galėtų erzinti kitus žmones. Žiedas turi spinduliuoti drąsą, bet kartu būti paprastas, neįmantrus. Žvelgiant į astrologiją, nykštys siejamas su Marsu ir atspindi žmogaus charakterį. Stiprūs, tiesūs pirštai būdingi autoritetingoms asmenybėms, o kreivi – nuodėmingumo bruožas. Nuo seniausių laikų ant nykščio vyrai maudavo žiedą šaudymui iš lanko, tad jau savaime tais laikais vyras su žiedu ant nykščio asociavosi su vyriškumu ir puikiu ginglo valdymu. Gal todėl ir iki šių dienų plataus ir stambaus žiedo nešiojimas ant nykščio išlieka vyriška prerogatyva, simbolizuojančia jėgą ir vyriškumą.

Žiedas ant nykščio sutramdo žmogaus agresiją ir suteikia santykiams harmonijos.

2. Rodomasis pirštas

Rodomasis pirštas atspindi valdingumą, lyderystę ir ambicingumą. Manoma, kad ant šio piršto nešiojamas žiedas aktyvuoja būtent šio tipo energiją. Tinkamiausi akmenys – lazuritas, ametistas, mėlynas topazas, inkrustuoti sidabre. Ypač ryškiai tai buvo pastebima senais laikais, kai garsūs ir galingi karaliai nešiodavo žiedus ant šio piršto. Jei nori išvystyti arba sustiprinti savyje lyderystės savybes, nešiok žiedą būtent ant šio piršto.

Šiuo pirštu mes instinktyviai dažniau gestikuliuojame nei kitais. Žiedų nešiojimo istorijoje žiedas ant smiliaus turėjo ir praktinę paskirtį – jis atliko ir antspaudo vaidmenį. Taip pat žiedas ant šio piršto simbolizavo priklausymą kokiai nors brolijai ar narystei kokioje nors organizacijoje. Astrologiniu požiūriu smilius siejamas su Jupiteriu, kuris simbolizuoja jėgą, lyderystę, autoritetą ir dvasingumą.

Žiedas ant smiliaus suteiks tau pasitikėjimo. Be to manoma, kad jis atneš laimę ir sėkmę, įkvėps naujiems iššūkiams, padės tapti įžvalgesne ir skatins plėsti savo žinių horizontus.

3. Didysis pirštas

Didysis pirštas atspindi žmogaus individualumą. Jau pati piršto padėtis – rankos centras, reiškia subalansuotą gyvenimą, o žiedo mūvėjimas ant didžiojo piršto padeda tik dar geriau harmonizuoti gyvenimą. Tinkamiausi akmenys – raminantys, tokie kaip rožinis kvarcas, koralas, akvamarinas.

Didysis pirštas – pats didžiausias, stipriausias ir drąsiausias pirštas. Žiedai ant jo, kaip ne keista, mūvimi retai, matomai todėl, kad jis yra tarp smiliaus ir bevardžio piršto ir tai tampa trukdžiu įvairiems veiksmams. Kad žiedas ant didžiojo piršto netrukdytų, jis turi būti paprastas ir nedidelis. Žiedą ant didžiojo piršto nešioti saugu, nes priešingai nei smilius ar mažylis, jis nesimbolizuoja jokios užslėptos paslapties. Astrologiškai didysis pirštas siejamas su Saturnu, kuris atstovauja teisingumą, balansą, įstatymą, atsakomybę ir savęs pažinimą.

Ant viduriniojo piršto nešiojamas žiedas suteikia jėgų ir padeda įveikti visus sunkumus.

4. Bevardis pirštas

Bevardis kairės rankos pirštas turi tiesioginį ryšį su širdimi. Dėl šios priežasties daugelyje pasaulio šalių būtent ant šio piršto sutuoktiniai mūvi vestuvinius žiedus. Žiedo mūvėjimas ant šio piršto suteiks daugiau teigiamų emocijų tavo gyvenime, prieraišumo, o taip pat sužadins kūrybiškumą. Žiedo nešiojimas ant dešinės rankos bevardžio piršto suteiks daugiau optimizmo. Tinkamiausi inkrustuoti akmenys – mėnulio akmuo, nefritas, ametistas, turkis.

Daugumoje pasaulio šalių ant bevardžio piršto dažniausiai nešiojamas vestuvinis žiedas, pvz. JAV žiedas ant dešinės rankos bevardžio piršto simbolizuoja sužadėtuves, ant kairės – santuoką. Dauguma žmonių renkasi paprastos formos, dažniausiai be jokio brangakmenio sidabrinius arba auksinius žiedus paprasčiausiai patogumo sumetimais, nes šis žiedas mūvimas kasdien.
Bevardis pirštas asocijuojasi su mėnuliu, grožiu, kūrybiškumu ir romantiškais santykiais.

Žiedas ant bevardžio piršto labai tinka estetams, malonumų mėgėjams, trokštantiems garbės ir turtų.

5. Mažylis pirštas

Mažylis pirštas – tai tarpusavio santykiai ir ryšys su išoriniu pasauliu, o taip pat ir su kitais žmonėmis. Ant mažylio piršto mūvimas žiedas padeda gerinti santykius: ne tik santuokinius, bet ir dalykinius. Mažylis pirštas taip pat atsakingas už kūrybinę sėkmę, emocinę būseną bei materialinę sritį. Tinkamiausi akmenys – mėnulio akmuo, gintaras, citrinas.

Žiedą ant mažylio piršto dažniausiai mūvi žmonės, norintys „paskelbti“ kokią nors žinią pasauliui. Astrologija ir chiromantija besidomintys žmonės šią simboliką susies su intelektu ir įsitikinimais. Mažylio piršto globėjas – Merkurijus, kuris savyje įkūnija intelektą, komunikabilumą, intuiciją ir įsitikinimus. Merkurijus laikomas amatų ir prekybos globėju. Žmogus, mūvintis žiedą ant mažylio piršto, siejamas su verslu.

Žiedas ant mažylio piršto padės sustiprinti santykius ir pritraukti meilę.

Ant kokio piršto mūvėti žiedą, kad pritrauktum turtus ir meilę

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Tulžies akmenligės gydymui
Tulžies akmenligė liaudies medicinoje, Tulžies akmenligė, receptai nuo akmenligės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

10.09.2018 laikas 09:29 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti

Nervinės ligos liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nervams nuraminti, nervinės ligos, receptai nervams nuraminti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau