Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Gegužės » 11

Atsikratykite gleivių plaučiuose, stiprinkite imuninę sistemą šia priemone!

Šis gėrimas gali stimuliuoti imuninę sistemą ir daryti stebuklus jūsų plaučiams!

Imuninė sistema apsaugo mus nuo įvairių mikroorganizmų, kurie patenka į mūsų kūną įvairiais būdais.

Plaučiai yra vienas iš svarbiausių organų, nes jie yra atsakingi už deguonies palaikymą ir anglies dioksido pašalinimą iš organizmo per nosį. Jei nosis bus užblokuota, dėl gleivių pertekliaus nosyje, tai gali paveikti plaučius.

Todėl, kad imuninė sistema būtų stipri, jums reikia pradėti vartoti šį stebuklingą gėrimą, kuris stimuliuoja ir stiprina imuninę sistemą ir valo abu plaučius.

Atsikratykite gleivių plaučiuose, stiprinkite imuninę sistemą šia prie

Pagrindinė imuninės sistemos funkcija saugoti organizmą nuo ligų arba nuo, bet kokių svetimkūnių, kurie gali sukelti žalą. Grėsmės gali būti virusai, bakterijos, parazitai ir mikrobai.

Imuninė sistema susideda iš limfmazgių, kurie gamina ir saugo ląsteles, kurios kovoja su virusais ir bakterijomis.

Kitas imuninės sistemos komponentas yra blužnis, kuri laiko baltąsias kraujo ląsteles, ir reguliuoja kraujo kiekį organizme. Kaulų čiulpai yra komponentas, kuris gamina baltuosius kraujo kūnelius ir saugo kamienines ląsteles, kurios gali virsti į, bet kokią žmogaus kūno ląstelę.

Visi šie komponentai kartu su kitomis kūno dalimis sudaro imuninę sistemą ir saugo mus nuo daugelio ligų, sunaikina virusus, nes pasekmė gali būti liga.

Stebuklingo gėrimo receptas, kuris padarys jūsų imuninę sistemą stipresnę!

Ingredientai:

  • avižos;
  • medus;
  • vanduo.

Paruošimas:

Nuplaukite avižas su vandeniu.  Sumaišykite nuplautas avižas, 1 stikline medaus ir viena stikline vandens. Mišinys kaitinamas keletą minučių, palikite jį nusistovėti per naktį. Tada, perkoškite jį! Galite laikyti šaldytuve, vieną savaitę, stikliniame inde.

Medaus turi būti viena stikline, o vandens 100 ml talpos.

Naudojimas:

Gerkite šį gėrimą kiekvieną rytą ant tuščio skrandžio po 30-40 ml. Gydymo trukmė turėtų būti 40 dienų.

Paskui, padarykite 15 dienų pertrauką, tada pakartokite ją dar 40 dienų.

Negalima praleisti dienos ir įsitikinkite, kad gydėtės 40 dienų. Imuninė sistema bus pakankamai stipri, kovojant su visais virusais ir bakterijomis. Daugiau, nebereikės kartoti šios procedūros.

Šis gėrimas gali visiškai pašalinti gleivių perteklių iš gerklės ir plaučių. Plaučiai bus laisvi nuo, bet kokių kliūčių, jie galės laisvai dirbti.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
11.07.2019 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Sūrio rutuliukai su česnaku
Gaminame namuose. Sūrio rutuliukai su česnaku. Iš gautos masės formuojame nedidelius rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus. Aliejaus turi būti tiek, kad sūrio rutuliukai jame pl...

Skaityti daugiau

20.06.2019 laikas 06:02 Receptai – Patiekalai Baklažanai su česnaku

Baklažanai ne visada gali būti skanūs, net galima pasakyti, kad jie tik mėgėjams. Tačiau viskas slypi teisingame jų paruošime. Mes skubame pasidalyti su jumis tokios įdomios daržovės paruošimo receptu, kad ji gali būti tokia sk...

Skaityti daugiau

07.06.2019 laikas 11:58 Receptai – Patiekalai Labai skanūs Žagarėliai
Gaminame. Žagarėliai Į dubenį mušame kiaušinį, suplakame, pilame kefyrą, dedame grietinę, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir išmaišome. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, dalimis sijojame į dubenį ir maišome, kol bus galima min...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau