Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 24

Atsisveikinkite su kojų grybeline infekcija!

Kojos grybelis - vienas iš labiausiai paplitusių infekcijų. Jis pasižymi dideliu atsparumu ir lengvai plintanti. Pagal statistika, kojos grybeliu užsikrečia kas penktas žmogus. Kuo greičiau bus pradėtas gydymas, tuo efektyvesnis gydymas.

Kojų grybelį gali pasigauti visi, ypač vasarą, kai norisi vaikščioti basomis kojomis. Kuo ankščiau pradedamas gydymas, tuo geriau! Apleistą grybelį labai sunku išgydyti, prisiminkite tai!

Nuo šios problemos niekas nėra apsaugotas, tai nepriklauso nuo to, kaip kruopščiai jūs laikysitės higienos taisyklių. Štai keletas būdų, kaip atsikratyti grybelio namuose.

Atsisveikinkite su kojų grybeline infekcija!

Receptas 1. Užmerkite kojas karštame vandenyje. Vandenyje būtinai turi būti kalio permanganato tirpalo arba 5-10 lašų jodo. Po to, įtriname odą ir nagus česnako sultimis. Be česnako, galima naudoti svogūno arba paprikos sultis. Tačiau, česnakas yra efektyviausias. Procedūros atliekamos kas dieną.

Receptas 2.  Arbatmedžio aliejus.

Arbatmedžio eterinis aliejus yra vienas iš stipriausių natūralių antiseptikų, kuris turi stiprias anti-grybelines savybes.

Jos veiksmingumą sunaikinat patogeninius mikroorganizmus galima sulyginti su chloru, žinoma, be pavojingų šalutinių poveikių, kurias sukelia chloras.

Užtepkite ploną arbatmedžio eterinio aliejaus sluoksnį ant infekuotų nagų ir odos (jei turite grybelį ant pirštų). Jūs galite naudoti jį kelis kartus per dieną.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.10.2017 laikas 12:16 Receptai – Patiekalai Citrinų sultys su medumi, česnaku gydo stenokardija
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Stenokardija. Ingredientai: medus, citrinų sultys, česnakas.

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

19.06.2019 laikas 21:37 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau