Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Birželio » 13

Burokėlis - vaistinis augalas, kuris gali gydyti leukemija ir navikus

Turėtumėte tai žinoti!

Burokėlis yra šakniavaisis, žinomas, kaip puikus vaistinis augalas jau 2000 metų. Burokėlis yra vienas iš naudingiausių daržovių. Tai puikus antioksidantų ir vitamino C, B1, B2, B6, folio ir pantoteno rūgšties šaltinis. Turi mineralų kalio, fosforo, magnio, kalcio, natrio, geležies, cinko. Burokėlio raudona spalva, tai pigmentas žinomas, kaip betaninas.

Burokėlis - vaistinis augalas, kuris gali gydyti leukemija ir navikus

Burokėlių sultys.

Burokėlis turi žemą energetinę vertę, nes joje mažai kalorijų, o organizmui suteikia reikalingų maistinių medžiagų. 100 gramų burokėlyje yra tik 43 kalorijos.

Burokėliai turi daug gydomųjų savybių:

  1. Reguliuoja kraujo spaudimą, todėl saugo širdies ir kraujagyslių sistemą.
  2. Stimuliuoja organizmo medžiagų apykaitą, o tai reikštų, kad jis atjaunina ir atgaivina kūną.
  3. Mažina cholesterolio kiekį kraujyje.
  4. Gerina kepenų funkcija ir padeda pašalinti toksinus.
  5. Stiprina odą, plaukus ir nagus.
  6. Neutralizuoja padidėjusį skrandžio rūgštingumą.
  7. Turi teigiamą poveikį, esant vidurių užkietėjimą.
  8. Pagerina nuotaiką.

Įdomu tai, kad burokėlis parodo puikius rezultatus kovojant su leukemija ir vėžiu.

Burokėliuose yra betanino, amino rūgšties, turi priešvėžinių savybių. Be to, taip pat turi priešuždegiminį ir detoksikuojantį poveikį, puikus antioksidantas. Tyrimai parodė, kad betaninas atakuoja auglį esantį audinio ląstelėje.

Burokėlis gali būti naudojamas prieš daugelį vėžio rūšių, tačiau, žinoma, mokslininkai tyrimais siekia sužinoti daugiau apie tai. Vieno tyrimo metu 100% pacientų, kurie turėjo vėžį, buvo teigiamas rezultatas.

Burokėlis ir informacija apie terapija.

Burokėlių terapija prieš leukemija ir vėžį yra labai paprasta. Pacientas turi kiekvieną dieną suvartoti po 0,5 kg burokėlių (geriausia valgyti salotas su alyvuogių aliejumi ir citrina). Be to, pageidautina, kad pacientui būtų nustatyta medicininė dieta, kuri padėtų sustiprinti imuninę sistemą, papildomai su vitaminu C.

Efektyviausius rezultatus pasieksite tada, jeigu gydymas pradedamas ankstyvoje stadijoje. Po to, jums reikės palaipsniui didinti burokėlių kiekį.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.02.2018 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Kaip ruošiamos arbatos
Vaistažolių arbatas geriausia ruošti tik tam skirtuose emaliuotuose neįskilusiuose induose. Nerūdijančio plieno visiškai netinka, nes turi kenksmingų priedų. Nenaudokite aliumininių indų, nes iš jų į arbatą patenka metalo jonų....

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:34 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Moteriški negalavimai liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo moteriškų ligų, receptai nuo moteriškų ligų, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgy...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:51 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kosulio

Kosulys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kosulio, kosulys, kosulio gydymas, receptai kosuliui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau