Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2016 » Liepos » 4

Clinton perveš amerikiečius į Ukrainą - kuo toliau nuo Jeloustono

JAV kandidatė į prezidentus planuoja sukurti bendrą ateitį su Europa, į kurią bus įtrauktos kelių Rytų Europos šalių teritorijos: Lenkija, Vengrija, Rumunija ir Baltijos šalys.

Na, dabar bent jau viskas paaiškėjo - tampa aišku, kodėl tai amerikiečiai kovoja dėl Ukrainos: tvirtai mano, kad tai gali būti rezervinė teritorija, kurioje galės laisvai judėti, kai ugnikalnis Jeloustaunas išsiveržęs pavers pragaru visą šiaurės Amerikos žemyną.

Paskutinėmis dienomis ši sensacinga žinia klaidžiose interneto platybėse, bet kas keisčiausia, tai neatrodo neįtikėtina.

Ugnikalnio išsiveržimas

- Netikėtas pareiškimas buvo paskelbtas JAV kandidato į prezidentus postą demokratų lyderės Hillary Clinton interviu su korespondentais dėl JAV ateities - praneša Amerikos leidinys "ABC News" Ros Child.

Ponia H. Clinton netikėtai pareiškė Paklausto korespondento, apie šalies ateitį, ponia H. Clinton netikėtai pareiškė, kad Jungtinės Valstijos negali ignoruoti smarkiai pablogėjusia geofiziniai Jeloustono nacionalinio parko padėtimi ir San Adreaso lūžio, gresiančioms katastrofiškomis pasekmėmis Šiaurės Amerikai ir jos egzistavimui.

Pasak, Hillary, laikas bėga, kad išlaikyti JAV nepriklausomybe ir gerovę, turi būti nuosekliai išspręstas Amerikos perkėlimas į Europos teritorija klausymas. Vienas iš galimų variantų gali būti laikomas perkėlimas į Ukrainos teritorija, kurioje klimato sąlygos yra palankiausios Amerikos piliečiams, tačiau dėl tam tikrų aplinkybių, šis klausymas lieka neišspręstas.

- Neturėtume atsisakyti šios teritorijos, nes ji yra palankiausia amerikiečiams vien dėl santykiu su Rusija, mes tęsime tarptautinį spaudimą dėl Krymo grąžinimo, Ukrainai. Be to, būtina atlikti preliminarų darbą į Europos Jungtines Valstijas integruoti keletą Rytų Europos šalių - Lenkija, Vengrija, Rumunija ir Baltijos šalis. Taigi, mes galėsime išplėsti savo gyvenamąją erdvę, kad nebūtų ankšta ir turėtume tolimesnes pramonės ir ekonomines vystymosi perspektyvas, - sakė H. Clinton.

Dėl klausymo, kokia ateitis šių šalių gyventojų, pažymėjo, kad šis klausimas nėra pirmo būtinumo, esant tokiai susiklosčiusiai padėčiai jie bus laimingi tapę naujos Europos Jungtinės Valstijos piliečiais, tačiau tokia galimybę turės ne visi, kai kas bus apgyvendintas Artimuose Rytuose ir Afrikoje, nes tai, deja, neišvengiamas procesas dėl geopolitinių pokyčių, kur stipriausios šalys užima gyvybiškai reikalingas teritorijas nuo silpnų ir be perspektyvų šalių, kurios, kaip rodo istorija, išnyksta.

- Žinoma, Europos jungtinės valstijos ateityje užims šią teritorija, kur valstybė yra komoje, be perspektyvų iš jos išeiti. Iki šiol, be jokios abejonės yra Ukraina, turinčia dideles ir ekonomiškai pelningas teritorijas, kur Ukrainos valdžios institucijos, daugiau nei ketvirtį amžiaus nesugeba jos veiksmingai kontroliuoti, kur metai per metus stebima tik socialinė, demografinė ir ekonominė degradacija.

Tą patį galima pasakyti ir apie Baltijos regiono šalis. Tikiuosi, kad Europos Jungtinės Valstijos galės tinkamai pakeisti šias šalis Europos geopolitinėje aikštelėje.

O su Rusija ir Kinija mes galų gale susitarime, rasime bendrą kalbą ir tapsime geri kaimynai ir lygiais prekybos partneriais, kurioms nereikia karų ir neramumų, - padarė išvadą H. Clinton.

Vertimas iš: www.eg.ru

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.08.2019 laikas 13:22 Receptai – Patiekalai Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir min...

Skaityti daugiau

17.01.2018 laikas 13:52 Receptai – Patiekalai Tonizuojamoji medaus kaukė

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: riebios veido odos. Ingredientai: Baltymas, Medus, Pienas, Citrinų sultys.

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau