Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Mistika » 2016 » Gruodžio » 8

Dingstančių namų paslaptis

Paslaptingi įvykiai, apie kuriuos pasakojama šiame straipsnyje, nėra visiška retenybė. Jie yra paranormalių reiškinių tyrinėtoju susidomėjimo objektas. Tiesa, kol kas paaiškinti šio fenomeno niekaip nepavyksta.

Tai nutiko Anglijoje Viltšyro grafystėje. Panelė Edna Hedžis išvyko į svečius pas draugę. Mergina užsėdo ant dviračio ir ėmė minti pedalus. Kai Edna važiavo nedideliu keliuku Suindono miesto pakraštyje, prasidėjo stiprus lietus. Mergina permirko visus drabužius. Ir štai visai šalia kelio pasirodė vienišas namelis, uždengtas šiaudų stogu. Iš kamino kilo dūmai, Edna nusprendė paprašyti šeimininkų pabūti name, kol baigsis lietus.

Duris atidarė aukštas pagyvenęs vyriškis, kuris, netardamas nė žodžio, merginą įleido į vidų. Viduje buvo šilta, židinyje spragsėjo degančios malkos. Vienintelis dalykas, kuris glumino viešnią, – šeimininko tylėjimas.

Dingstančių namų paslaptis

Praėjo vos kelios minutės, kai staiga namo sienos ir lubos ėmė darytis neryškios, o po to ir visai išnyko. Panelė Hedžis pamatė, kad vėl važiuoja tuo pačiu keliuku. Kai pagaliau ji atvyko pas savo draugę, ten jau buvo susirinkę lietuje sušlapę svečiai, kurie irgi važiavo tuo pačiu keliuku. Išklausę Ednos pasakojimą, svečiai pasakė, kad toje vietoje nėra jokio namo – tik apleisti griuvėsiai. Merginai tai pasirodė keista – juk ji pati buvo užsukusi į namą. Edna namo grįžo tuo pačiu keliuku. Ji sustojo toje vietoje, kur buvo namas, tačiau šį kartą nesimatė jokio namo. Atidžiau pažvelgusi mergina pastebėjo tik seno namo pamatus, link kurių vedė laukinėmis žolėmis apaugęs takelis…

Kosminė tuštuma

Kartą Tanzanijoje gyvenantis Džuma Mbilis grįžo namo, atidarė duris ir tiesiog sustingo iš nuostabos. Už durų vietoje buto buvo matoma… kosminė tuštuma, kurioje ryškiai mirgėjo žvaigždės. Džuma išėjo į lauką – viskas normalu, sugrįžo į namą – vėl tas pats vaizdas. Šoko ištiktas vyras šiaip taip sugebėjo paskambinti į policiją.

Kai atvyko tvarkos sergėtojai, Mbilis atvėrė buto duris, ir šie taip pat sustingo nuo netikėto vaizdo! Niekas nedrįso žengti pro duris į butą, nes viduje nesimatė grindų, o vietoje jų matėsi juoda tuštuma. Policininkai tik nufotografavo viską ir išvyko į nuovadą, o Džumai teko ieškoti vietos nakvynei pas giminaičius.

Fotografijos buvo ištirtos Dar es Salamo universitete. Mokslininkų išvados buvo netikėtos. Fotografijose matomas dangus buvo toks, tarsi į jį būtų žiūrima iš Kasiopėjos žvaigždyno, kuris nuo Saulės sistemos nutolęs per 86 šviesmečius.

Bobutės Veros namas

Panašus anomalus įvykis užfiksuotas Rusijoje. Kažkada Sverdlovsko srityje Kliūčių kaime gyveno pamaldi moterėlė, kurią visi vadino bobute Vera. Kaip pasakojo jos anūkė Nina, kuri atvykdavo į kaimą vasaroti, moteris visą laisvą laiką melsdavosi. Prieš naktį, užkabindama durų kabliukus, ji juos keletą kartų peržegnodavo. Taip pat peržegnodavo langus, krosnį ir tik tada ramiai užmigdavo. Pasirodo, tokiu būdu ji apsaugojo namą, kad naktį į vidų nepatektų vagys.

Vieną vasaros vakarą Nina išėjo į klubą, kur vyko jaunimo šokiai. Ji bobutę perspėjo, kad namo grįš vėlai. Po šokių jaunimas patraukė prie upės, ten susikūrė laužą, dainavo, kalbėjo įvairiomis temomis. Taip nepastebimai ėmė švisti. Visa kompanija pasišovė palydėti Niną namo. Ir tada nutiko kažkas netikėto -bobutės Veros namo nebuvo! Nina jau norėjo belstis į kaimynų duris, norėdama sužinoti, kas atsitiko bobutei, tačiau tuo metu dingęs namas pradėjo ryškėti. Apstulbę jaunuoliai iš pradžių pamatė namo stogą, kuris tarsi išplaukė iš rūko ir pakibo ore. Po to palaipsniui pasirodė visas namas, viename lange buvo matoma šviesa. Nina pabeldė į šį langą. Bobutė Vera, kuri jau buvo atsikėlusi ir ruošėsi eiti melžti karvę, į anūkės klausimus atsakė, kad viskas tvarkoje.

Tik vėliau bobutės Veros giminaičiai padarė išvadą, kad ji, peržegnodama langus, duris ir kalbėdama maldas, stengėsi apsaugoti savo namą nuo vagių ir nelabosios jėgos, todėl namas ir pasislėpdavo tokiu keistu būdu, tapdamas nematomu. Nejaugi bobutė Vera galėjo paslėpti namą ne tik nuo nelabųjų, bet ir visų aplinkinių?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.08.2018 laikas 10:49 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai virškinimo gydymui
Virškinimas liaudies medicinoje, Virškinimas, liaudiškomis priemonėmis, receptas nuo virškinimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

13.11.2019 laikas 23:04 Receptai – Patiekalai Lašišos Šašlykas Orkaitėje
Lašišos filė nuplauname, nusausiname, supjaustome gabaliukais, apipilame aliejumi ir išmaišome. Visus prieskonius sumaišome dubenėlyje ir apibarstome jais paruoštą lašišos filė, išmaišome, pamaigome pirštais, kad prieskoniai gerai...

Skaityti daugiau

19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau