Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Dvasios, Vaiduokliai » Dvasios, Vaiduokliai

Dvasios | Vaiduokliai:


03.06.2018, 14:44
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2001)
Socialiniuose tinkluose paplito vienos jaunos mergaitės nematomos draugės apibūdinimas. Daugybė vaikų susikuria sau nematomus draugus, tačiau pastarasis primena ne fantazijos vaisių, o siaubo filmo personažą. Kai kurie žmonės įsitikinę, kad mažylę iš tiesų persekioja vaiduoklis. Daugiau skaitykite: vaiduoklis, mergaitė, draugas, natalie morales
Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 14:17
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3251)

Kaip tai padaryti - apie tai papasakojo Mančesterio universiteto mokslininkai. Jų manymu, tam idealiai tinka fizika. Tyrimų autorius Brajanas Koksas šį pareiškimą paaiškino dviem teorinės fizikos aspektais: vienas aspektas turi tiesioginį ryšį su termodinamikos dėsniais, o kitas yra tiesiogiai susijęs su Didžiuoju hadronų greitintuvu.

Sužinok daugiau ...
21.01.2018, 11:08
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2540)
Štai vienas gana nesenas pranešimas: „2008 m. kovo 7 d. Japonijos kranto sargyba prie Hokaido salos krantų aptiko dreifuojantį laivą, kuriame nebuvo nė vieno žmogaus. Nors pats laivas buvo tvarkingas, tačiau nebuvo jokių atpažinimo ženklų, numerių ir pavadinimų. Nustatyti laivo savininkus ar valstybę, kuriai jis galėtų priklausyti, nėra galimybių“. laivai vaiduokliai, skrajojantis olandas, laivas, jureiviai, bartolomėjus diasas.
Sužinok daugiau ...
17.01.2018, 19:20
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3247)
Šio pasakojimo herojė yra žinomiausių pasaulio vaiduoklių sąrašo pirmajame dešimtuke. ir taip yra ne tik dėl to, kad yra gerai žinoma nuotrauka, kurioje šis vaiduoklis užfiksuotas. Taip yra ir dėl kitų dalykų. Vaiduoklis, dama, Dorotė Taunsend, Dorothy Townsend, Reinheim Holo, Raynham Hall.
Sužinok daugiau ...
30.12.2017, 16:22
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2467)
1935-ųjų metų sausio mėnesį balsas nutilo ir daugiau jo niekas nebegirdėjo. Saragosos gyventojai iki šiol prisimena šiuos įvykius, sukrėtusius miestą. 1977-ais metais vietoje nugriauto namo, kuriame buvo girdimas paslaptingas balsas, buvo pastatytas šiuolaikinis pastatas. Jis oficialiai buvo pavadintas „Bilduko pastatu“.
Sužinok daugiau ...
17.12.2017, 16:09
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2443)

Jūreiviai - pakankamai prietaringa liaudis. Jų manymu, laivai, kaip ir žmonės, turi savo charakterį - jie būna ramūs ar nepastovūs, kuriantys ar griaunantys. Ir šis laivų charakteris niekaip nepriklauso nuo "tėvų" - inžinierių ir statytojų. Jūreiviai mano, kad laivai ilgi gali gimti "su marškinėliais", tačiau taip pat gali nuo pat jų statybos laivų gamykloje pradžios kasdien įrodinėti, jog jie yra pažymėti nesėkmės ar net blogo likimo ženklu.

Sužinok daugiau ...
10.12.2017, 15:50
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3492)

Latvijos gyventojas iš Daugpilio tvirtina, kad sugebėjo nufotografuoti tikrą vaiduoklį, ar dvasią. Korespondentas Mārtiņš Otto sako, kad tai nutiko gruodžio 4 dieną, kai vaikščiojo po miestą ir užsuko kažkaip į neįprastai ramią ir tylią Nometnu gatvę.

Sužinok daugiau ...
12.11.2017, 16:45
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3696)

Kai stoja ilgiausių naktų metas ir didesnę dalį paros viešpatauja tamsa ir šešėliai, nestinga situacijų, kuriose įprasta logika nepaaiškinami dalykai įgauna mistinį atspalvį. Pakanka siaura senamiesčio gatvele vidurnaktį skubėjusiam praeiviui apleisto namo lange išvysti keistą švytėjimą, pasidalyti savo įspūdžiu su kitais ir nedelsiant pasklinda gandas, jog tame name dedasi neaiškūs dalykai. Gandas perduodamas iš lūpų į lūpas, pučiasi kaip mielinė tešla ir netrukus imama sakyti, kad ten naktimis vaidenasi. O ką iš tikrųjų mes žinome apie ateivius iš anapus – vaiduoklius?

Sužinok daugiau ...
21.10.2017, 17:10
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (4517)

Mistiškos istorijos. Įvairūs pasakojimai apie mįslingus, mistiškus nutikimus tampa dažnos vietos traukos objektu ne vien turistams. ien Sūduvos krašte yra gausu dvarų, kurie patys virsta tikrais vaiduokliais: savininkams grąžintos sovietmečiu buvusios kolūkio kontoros, mokyklos jau nesulaukia savojo renesanso dėl vienokių ar kitokių priežasčių.

Sužinok daugiau ...
21.10.2017, 16:48
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3966)

Mistinės istorijos. Kartais šiurpi praeities patirtis persekioja ilgus metus, visur palikdama ženklus, jog niekas nedingsta be pėdsako, jog tai, kas buvo, gali kada nors išlįsti į, rodos, ramią kasdienybę – lyg vaiduoklis iš užkeikto kapo. Marijampoliečiams Rasai ir Sauliui (vardai pakeisti, tikrieji vardai ir pavardės redakcijai žinoma. – Aut. past.) trejus metus trukęs košmaras, gyvenant senoje atokioje Sauliaus giminės sodyboje, iki šiol sugrįžta kaip nesuvokiamai baisi patirtis, vis nepaliekanti jų ramybėje. Iki šiol sutuoktiniai neranda atsakymo, kas kamuodavo juos nerimo persunktomis naktimis, iki šiol jaučia, jog sprendimas parduoti sodybą, padiktuotas baimės, neatsakė į klausimą, kodėl jiems teko patirtis, kurią mažų mažiausiai galima pavadinti mistiška.

Sužinok daugiau ...
21.10.2017, 16:20
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (6612)

Mistinės istorijos. Gyvenimas – trumputė akimirka, kuri baigiasi kiekvienam nuėjus savo kelią. Kas po to? Kalbos apie anapusinį pasaulį dažnai telieka kalbomis, nes nėra materialių įrodymų, kad jis egzistuotų. Juk į TEN nuėjęs žmogus neateina, nepasako… Tačiau nėra ir tvirtų paneigimų, kad tas pasaulis neegzistuoja. Galbūt netgi atvirkščiai. Juk ne vienas yra susidūręs su faktais, kurie niekaip netelpa į materialaus suvokimo ribas. Žinoma, žmonės, tai patyrę, nelinkę skelbtis, mat jų patirtis galbūt kažkam sukeltų juoką, kažkas apdovanotų nepagarbiais epitetais, tačiau toji patirtis jiems tikra – kaip ir pats gyvenimas.

Sužinok daugiau ...
21.10.2017, 16:03
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2044)

Mistinė istorija. „Piktas nematomas“, kaip teigia kun. G. Bulevičius, dažnai yra siejamas su nepaaiškinamais reiškiniais namuose, kurie turi skaudžią, net šiurpią istoriją. Štai, pavyzdžiui, Kalvarijos parapijoje pora žmonių ne tik pasakojo, bet ir kreipėsi į kleboną pagalbos, jog namuose visiškai, ypač naktimis, neturi ramybės: kažkas nematomo vaikšto, trankosi, garsiai varsto duris. Pasirodė, jog tų namų praeitis – ne tokia nekalta: anksčiau tie namai priklausę žydams, pasitikusiems smurtinę mirtį.

Sužinok daugiau ...
20.10.2017, 09:00
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (4289)

Šventvietė, virtusi orgijų vieta, arba – nelabojo namais? Taip trumpai galima būtų pristatyti Parausių kaime (Pilviškių sen., Vilkaviškio raj.) esančią koplytėlę, kuri nors puikiai išsilaikiusi po karo, pokario neramumų, neatgijo (kaip atgijo daugybė koplytėlių Lietuvoje), atgavus Nepriklausomybę, naujam dvasiniam gyvenimui, priešingai – visiškai išsigimė… Jau nebepasakytum, jog čia kažkada buvo kviečiami žmonės džiaugsmingam „Aleliuja“, pamaldžios moterėlės rinkdavosi Mojinėms, nors koplytėlė, puikiai išlaikiusi neramių laikų išbandymus, tebealsuojanti praėjusio šimtmečio dvasia, stūkso palyginti tvirta ir… gyvybinga. Deja, gyvybė jos, matyt, ne iš Dievo garbės ateina. Čia lankytojai renkasi, deja, ne maldai, ne Dievo garbinimui, o… paprasčiausiam lėbavimui ir dar bala žino kam (kas pasakys, kas ten vyksta nakties tamsai užvėrus visas langines?!).

Sužinok daugiau ...
20.10.2017, 08:10
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (2909)

„Net įtarti negalėjome, jog namus galėtume nusipirkti kartu su gyventojais. Tiesa, nematomais, tačiau girdimais, apie savo buvimą pranešančiais tik naktimis“, – sako vieno Marijampolės savivaldybės kaimo gyventoja ponia Zita, sodybą, kurioje apsigyveno su sūnumi, marčia ir dviem anūkais, šiame kaime nusipirkusi prieš keturiolika metų. Taip, taip! Kalbame vėl apie vaiduoklius. Tik šioje istorijoje, ko gero, mažiau baimės, o daugiau sveiko optimizmo bei namų šeimininkų pastangų su nematomais gyventojais sugyventi taikiai.

Sužinok daugiau ...
13.10.2017, 16:12
Dvasios, Vaiduokliai Peržiūrų (3543)
Škotų pilimis su vaiduokliais tikrai nenustebinsi. Šioje šalyje yra daugiau kaip 3 tūkstančiai pilių, ir labai mažai jų negali pasigirti savo vaiduokliu. Pavyzdžiui, Glemio pilis. Joje yra užburtas kambarys, kuriame kartą grafas Glemis su draugais lošė kortomis.
Sužinok daugiau ...
« 1 2 3 4 5 6 »