Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2016 » Lapkričio » 16

GMO produktai. Viskas dėl pelno

Daug genetiškai modifikuotų produktų gamintojų tvirtina, kad jų maistas visiškai saugus ir praktiškai niekuo nesiskiria nuo natūralių maisto produktų. Ar tikrai taip yra?

Labai paprastas eksperimentas davė įdomius rezultatus, kurie verčia susimąstyto. Miške padėjo dvi kukurūzų burbuoles, vieną išaugintą naudojantis genetinėmis modifikacijomis, kitą – natūraliu būdu. Ir abi jas paliko kelioms valandoms. Kaip matome nuotraukoje, paukščiai pasirinko natūralius kukurūzus, o ne GMO.

Eksperimentai su GMO

GMO produktai. Viskas dėl pelno

Šitas pasibaisėtinas jautis buvo sukurtas pasitelkus eksperimentus su GMO, Belgijoje. Pabaisos kūrėjai tvirtina, kad raumenų masė pas bulių yra 40% didesnė už normalius jaučius, ir jie greičiau auga. O pagal tą pačią technologiją „pagamintos“ karvės turi mažiau proteino savo piene.

Nuo visuomenės slepiama, kad šitų monstrų veršeliai gimsta išsigimėliais, o patieks jaučiams labai greitai ištinsta kojos nuo didelio antsvorio, visa tai baigiasi ankstyva ir kankinančia mirtimi.

Kinijos mokslininkai nuėjo dar toliau, ten jau išauginta 300 karvių, kurios duoda pieną, kuris neva pakeičia moters pieną. Karvėms buvo įaugintas žmogaus genas. Pienas, kaip teigia kinų mokslininkai, nesukelia alergijos kūdikiams. Visuomenei nesakoma, kad šių karvių veršeliai gimsta uodegų neturinčiais mutantais, o 99% visų veršelių apskritai žūsta. O pienas kelia alergiją žmonėms dėl pasterizacijos, kuri sunaikina laktozės fermentus. Štai tokie bukagalviai, jokios atsakomybės nejaučiantys mokslinčiai ir pražudys žmoniją bei gamtą. Juos jau seniai reikia kimšti už grotų už genetinį terorizmą.

Genetiškai modifikuotos vištos

GMO produktai. Viskas dėl pelno

Jos negali išstovėti ant kojų, kadangi neišlaiko savo kūno svorio. Be to, jos be plunksnų, kad nereiktų eikvoti pinigų pešimui. Šie paukščiai viską jaučia ir supranta, tačiau visą savo trumpą gyvenimą tiesiog guli ir laukia žūties.

Tai padaryta besivaikant pelno. Verslas sumokėjo mokslininkams ir tie už pinigus tai sukūrė. Iš esmės tai terorizmas ir tiesiogine šio žodžio prasme, kadangi žmonės, kurie valgys tokias vištas pajaus negatyvias pasekmes sveikatai. Tačiau nepergyvenkite. Tie patys verslininkai jau užmokėjo kitiems mokslininkams, kurie sukūrė vaistus, kad susirgę žmonės galėtų pasikliauti vaistinėmis, kurios žmonių negydo, o tiesiog slopina skausmą ir simptomus. Ratas užsidaro.

Aktyvistai JAV surengė mitingą per kompanijos Monsanto akcininkų susirinkimą. Jie reikalavo privalomo produktų žymėjimo ir skaidrumo tyrimuose bei versle, kadangi būgštaujama, jog GMO produktai daro rimtą žalą žmonių sveikatai. Adamas Edingeris, vienas iš Monsanto akcininkų, įsitikinęs, kad kol tokios kompanijos finansuoja politikus, jos gali nutylėti bet kokias rizikas.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Remiantis: http://versijos.lt/gmo-terorizmas-viskas-del-pelno/

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.09.2019 laikas 17:33 Receptai – Patiekalai Citrininis pyragas
Dosniai patepkite ir pabarstykite kepimo formą Nieko nėra apmaudžiau, kaip iškepti pyragą, bandyti išversti jį iš formos ir tą darant kepinį sugadinti. Tad jei recepte sakoma, jog kepimo formą reikia ištepti sviestu ir pabarstyti ...

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:44 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo

Galvos skausmas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo galvos skausmo, galvos skausmas, skausmas, receptai skausmui, galva, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis,...

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 22:28 Receptai – Patiekalai Varškės desertas be kepimo! Labai skanūs varškės zefyrai.

Turbūt gana sunku rasti tokį, kuriam nepatiktų zefyrai. O vyresnė karta dar ir ilgesingai dūsauja: „Va seniau tai buvo zefyrai, o šiandien tai gryna chemija“. Iš dalies jie teisūs.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau