Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Rugpjūčio » 27

Gydomasis gėrimas: mirštančius pastato ant kojų

Šių ingredientų suderinamumas - pavojingas ginklas kovoje su daugybe ligų. Astma, artritas, hipertenzija, sterilizacija, impotencija ir netgi vėžys - visos šios baisios ligos neįstengia kovoti prieš gydomą gėrimą.

Gydomasis gėrimas: mirštančius pastato ant kojų

Taigi, norint pasigaminti šį nuostabų gėrimą reikia jums tik trijų ingredientų: česnako, medaus ir obuolių acto.

Šio gydomo gėrimo paslaptis paaiškinama dėl padidėjusio imuniteto ir sumažėjusiu "blogo" cholesterolio kiekio organizme.

Šis receptas patikrintas daugybės pacientų.

Jau po 2 savaičių nuolatinio mišinio vartojimo iš česnako, medaus ir acto, net ir pas sunkios formos sergančius pacientus pastebimas pagerėjimas - dėka organizmui reikalingais ingredientais.

Šis gydomasis gėrimas neturi šalutinio efekto ir naudingas ne tik tiems, kurie turi problemų su sveikata. Netgi visiškiems sveikiems žmonėms gėrimas iš medaus, česnako ir obuolių acto - tikras atradimas. Vartodami jį kiekvieną dieną, jūs apsisaugosite nuo sezoninių infekcijų ir sustiprinsite organizmo apsaugines savybes.

Jums reikės:

  • 1 puodelio obuolių acto;
  • 1 puodelio šviežio natūralaus medaus;
  • 10 česnako skiltelių.

Paruošimas:

Nuvalykite česnako skilteles. Sumaišykite pilnas česnako skilteles su actu ir medumi, patalpinkite į stiklainį ir sandariai uždarykite.

Kaip vartoti: gerkite po 2 šaukštus šio gėrimo ant tuščio skrandžio. Galima užgerti vandeniu ar arbata, bet būtinai nevalgykite dar 15 minučių po eleksyro vartojimo.

Rezultatą po vartojimo česnako-medaus gėrimo jūs pajusite jau penktą dieną. Dingsta silpnumas, galvos skausmas, pagerėja virškinimo trakto sutrikimas ir bendras organizmo tonusas. Toks išgijimas nustatomas visiems, sergantiems nuo anemijos, nemigos, asteninio sindromo. Esant ankstyvos stadijos vėžiui šis gėrimas gali apsaugoti organizmą ir paleisti išgydymo mechanizmą!

Išbandykite šį vertinga gydomą gėrimą ir artėjant šalčiams nebus baisios jokios infekcijos!

Savo ruoštu ingredientai retai sukelia šalutines reakcijas, tačiau komplekse, gali sukelti alerginę reakciją. Norint išvengti neigiamų pasekmių, prieš naudojant šį gėrimą reikia atlikti bandymą (pasigaminkite mėginį). Norėdami tai padaryti, penktą šaukšto dalį šio mišinio dedame po liežuviu ir lėtai tegul ištirpsta, nieko neišgerdami. Jei po 20-30 minučių nepastebite alergijos apraiškų: odos išbėrimas, stiprus gleivės ir delnų niežėjimas, burnos patinimas, dusulys, greitas širdies plakimas. Gėrimą pilnai galima naudoti dietoje. Jei turite gastritą ar opą turėtumėte būti atsargūs. Tai gali apsunkinti lėtinės ligos eigą, ją paverčiant į ūminę formą su ryškiais skausmo pojūčiais.

Turint daugiau 50 metų amžiaus, prieš pradedant vartoti šį gėrimą, rekomenduojama pasitarti su gydytoju. Kartais dėl rimtų lėtinių susirgimų gali būti uždraustas jo naudojimas.

Gydomasis gėrimas: mirštančius pastato ant kojų

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.07.2019 laikas 07:20 Receptai – Patiekalai Virti varškėtukai “tinginukai”

Gaminame namuose skanius varškėčius. Virti varškėtukai. Varškėtukai, tinginukai patiekiami su mėgstama uogiene arba sviesto - grietinės padažu. Jeigu nesugalvojate, ką valgyti, tai puiki įdėja pasigaminti patiekalą iš varškės. ...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 20:11 Receptai – Patiekalai Abrikosų pyragas. Labai skanus ir paprastas receptas
Man šis pyragas vasarą išsigelbėjimas, minimalus laikas paruošimui. Receptas yra labai, išsisaugokite pas save! Aš gaminau su braškėmis, avietėmis, obuoliais, slyvomis, abrikosais, šokoladu ir aguonomis. Apskritai, fantazijai nė...

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 15:27 Receptai – Patiekalai Tarkuotų bulvių apkepas su sūriu ir česnaku

Vieną kartą atsitiktinai radau tarkuotų bulvių pyrago-apkepo receptą, dažnai jį kepu, o dabar noriu pasidalinti ir su jumis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau