Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Balandžio » 21

Stebuklingas natūralus vaistas nuo daugelio ligų!

Ši priemonė padės atsikratyti daugelio problemų! Jis naudojamas, esant blogam virškinimui ir sergant diabetu!

Šis unikalus combo-medicinos vaistas yra natūralios kilmės, kuri kovoja su daugeliu problemų, nes medus yra antibakterinis. Jo sudėtyje yra daugelį fermentų, mineralinių medžiagų ir vitaminų.

Česnakas turi alicino (Alicinas susidaro tik mechaniškai veikiant česnaką (pjaustant, traiškant) ), kuris yra antioksidantas ir apsaugo nuo vėžio, priešlaikinio senėjimo.

Na, žinoma ir obuolių actas. Jis kovoja su diabetu ir prastu virškinimu. Visi 3 ingredientai, kai sumaišoma, turi didelį poveikį mūsų organizmui ir net gali užkirsti kelią vėžio vystymuisi.

Stebuklingas natūralus vaistas nuo daugelio ligų!

Pacientai, kurie bandė šį natūralų vaistą sakė, kad padėjo jiems susidoroti su simptomais ir natūraliai išgyti. Be to, pacientai, sergantys hipertenzija, pareiškė, kad sumažėjus cholesterolio kiekiui, mažiau trukdo hipertenzija. Šis natūralus vaistas turėtų būti vartojamas prieš valgį, ryte.

Ingredientai:

  • 10 skiltelių česnako;
  • 1 puodelis natūralaus medaus;
  • 1 puodelis obuolių acto.

Paruošimas:

Sudėkite viską į maišytuvą, kad sumaišyti. Saugomas (ne daugiau, kaip 5 dienas) šis mišinys stiklainyje, šaldytuve.

Vartokite šį mišinį po 2 šaukštus ant tuščio skrandžio, bet jei jums nepatinka skonis ar kvapas, sumaišykite jį su nedideliu kiekiu sulčių.

Jei turite rimtų sveikatos problemų ar stiprų skausmą, rekomenduojame jums kreiptis į gydytoją. Savigyda gali būti pavojinga jūsų sveikatai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.07.2019 laikas 12:14 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai su mėsa

Gaminame namuose. Bulviniai blynai su mėsa. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol bulviniai blynai su mėsa iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.09.2018 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo karpų
Karpos liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo karpų, karpos, karpų gydymas, receptas karpoms, vaistažolės karpoms, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

22.09.2019 laikas 14:42 Receptai – Patiekalai Greitai paruošiami sviestiniai sausainiai
Kambario temperatūros sviestą labai gerai išsukite su cukraus pudra ir vanilės ekstraktu. Paruoštą sausainių tešlą dėkite į konditerinę rankovę ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos formuokite sausainius.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau