Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Liepos » 11

Išgerkite ryte vandens su ciberžole, neįtikėtina nauda kūnui

Ciberžolė, kaip ir vanduo su ciberžole turi stiprių anti-kancerogeninių ir anti-uždėgiminių savybių.
Jei įdėsime ciberžolę į citrinos vandenį, kuris suteikia sveikatos įvairovę, jūs turėsite labai sveiką gėrimą.

Veikliosios šiame gėrime medžiagos ciberžolė ir kurkuminas, kurkuminas veikia, kaip stiprus antioksidantas, turintis stiprias anti-uždegiminias savybes ir suteikia daug naudos sveikatai.

Kaip paruoši gėrimą.

Sudedamosios dalys:
1/2 citrinos;
1/2 šaukštelio ciberžolės;
Šilto vandens;
Natūralus medus (neprivaloma).

Išgerkite ryte vandens su ciberžole, neįtikėtina nauda kūnui Paruošimo būdas:

Jūs turite išspausti iš citrinos sultis į stiklinę ir įpilti šilto vandens su ciberžolę ir gerai išmaišyti. Jei reikia, įdėkite truputi medaus, gėrimui pasaldinti. Ir vėl gerai išmaišykite, nes ciberžolė gali pasilikti stiklinės apačioje.

Naudingos ciberžolės su šiltu vandeniu savybės:

Ji stebi, kontroliuoja diabeto būklę.
Ciberžolė - veiksminga mažinant pasipriešinimą insulinui ir padeda išvengti 2 tipo cukrinio diabeto. Tačiau prieš vartojant ciberžolę, pasitarkite su gydytoju, nes vartojant stiprius vaistus su ciberžole gali sukelti mažą cukraus kiekį kraujyje ar hipoglikemija.

Priešuždegiminėmis ir antioksidacinėmis savybėmis.
Lėtiniai uždegimai rimtai kenkia organizmo audiniams. Veiklioji medžiaga ciberžolė, kurkuminas, turi galingą priešuždegiminį poveikį, kurie yra veiksmingi, lygiai taip pat medicinoje, kaip ir priešuždegiminiai vaistai.

Palengvina artrito simptomus.
Ciberžolė, dėl stiprių antioksidacinių savybių, efektyviai pašalina žalingus laisvuosius radikalus, kurios daro žalą organizmo ląstelėms. Reguliariai naudojant ciberžole sergant reumatoidiniam artritui, žymiai palengvės sąnarių skausmas ir nuramins sąnarių uždegimą.

Jis apsaugo nuo širdies ligų.
Daugybė tyrimų parodė, kad kurkuminas slopina apnašas, kurios užkemša arterijas ir sukelia rimtų sveikatos problemų, įskaitant insultą ir širdies priepuolius.

Jis apsaugo nuo vėžio.
Tai nuostabus prieskonis slopinantis, užkertantis proliferacijai ir visų vėžinių ląstelių išgyvenimą, jo naudojimas yra labai naudingas vėžinio susirgimo atveju.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

avatar
2
facebook
avatar
1
Verta pabandyti!
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.08.2019 laikas 08:07 Receptai – Patiekalai Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!

Skaityti daugiau

22.06.2019 laikas 09:25 Receptai – Patiekalai Moliūgų blynai
Gardžių moliūgų blynų receptas. Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau