Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Sausio » 20

Ką reikia žinoti varikoze sergantiems pacientams prieš skrydį

Medicinos diagnostikos ir gydymo centro kraujagyslių chirurgo Nerijaus Bičkausko teigimu, daugelis venų bėdas sieja vien su estetine išvaizda, tačiau Ignoruodami kapiliarų tinkliukus, vėliau - venų mazgelius, rizikuojate susirgti tromboze. Vieniems venose susidarę trombai gali sukelti uždegimą, tačiau prasčiausias scenarijus - krešuliai gali nukeliauti toli ir net sukelti mirtį.

Ką reikia žinoti varikozės pacientams, kuriems retkarčiais tenka skraidyti. Ilgesni nei trijų valandų skrydžiai yra tikras išbandymas kojoms ir ganėtinai pavojingi. Dar didesnė rizika skrendant daugiau nei 8 val.

Ką reikia žinoti varikoze sergantiems pacientams prieš skrydį

Tai aktualu net neturintiems venų bėdų. Jei skrydis labai ilgas, visiems rekomenduojama apsimauti elastines kojines. Net jei kojos sveikos, po 8 val. jos patins nuo nejudrumo. Žmogui su venų problemomis pirmo ar antro lygio kompresinės kojinės yra būtinos. Taip pat – atsistokite, vaikščiokite po saloną. Būtina gerti skysčių. Galiausiai, gali prireikti ir vaistų, tačiau tai aptarkite su savo gydytoju. Kelionėje nedėvėkite tampriai prigludusių drabužių: džinsų, sijonų, diržų. Salone išsiaukite iš batų, kas 20 – 30 minučių ištieskite kojas ir po 20 kartų palankstykite kojų pirštus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 13:19 Receptai – Patiekalai Nuostabi mėsa su sūriu! Visada mažai, kiek be gamintum!

Skanu ir originalu! Pasigaminkime namuose skanius kepsnelius su fetos sūrio įdaru. Gaunasi labai skanūs ir dideli.

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 18:11 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai dermatito gydymui

Dermatitas liaudies medicinoje, dermatitas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 22:43 Receptai – Patiekalai Švelnus tortas su varškės kremu, plakta grietinėle ir persikais

Ką šiandiena pas mus prie arbatos? Švelnus, aromatinis, skanus varškės-vaisių pyragas su persikais! Nuostabus desertas, su kuriuo susidoros net virėjas naujokas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau