Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2016 » Gruodžio » 17

Liaudiška priemonė nuo knarkimo!

Tūkstančiai, jei ne daugiau žmonių visame pasaulyje kenčia nuo knarkimo. Jis maišo ne tik aplinkiniams užmigti, bet ir jums!

Miego stoka žymiai padidina riziką susirgti įvairiomis ligomis. Labai dažnai, žmonės negali miegoti dėl to, kad jų partneris knarkia. Be to, turėtumėte žinoti, kad knarkimo priežastis gleivių perteklius.

Taigi, jums reikia atsikratyti gleivių iš kvėpavimo takų, sumažindami jas, jūs sumažinsite, o gal net ir visiškai atsikratysite knarkimo. Šis receptas yra labai paprastas, natūralus ir labai veiksmingas.
Jūs turite šį vaistą vartoti reguliariai, kiekvieną vakarą prieš miegą.

Norėtume pažymėti, kad turite naudoti ekologiškus vaisius ir daržoves, tai bus naudingiau jūsų sveikatai aplamai, juose nėra kenksmingų cheminių medžiagų (pesticidų).

Sudėtis:

  • dvi morkos;
  • du obuoliai;
  • vienas gabaliukas imbiero;
  • ketvirtis citrinos;
  • puse puodelio vandens.

Paruošimas:

Šis gėrimas labai lengvai ir greitai paruošiamas. Jums tereikia įdėti visus ingredientus į maišytuvą ir sumaišyti, kol gausite vientisą masę.

Naudojimas: sultis turėtų būti vartojamos valandą prieš miegą.

Be to, jus turėtumėte vengti vartoti šiuos maisto produktus ir gėrimus, kurie pabloginą ir padidiną knarkimą! Šie produktai: per daug alkoholio, daug šokolado, perdirbto maisto produktų ir gėrimų (sodą, sultis iš pakuotės).

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

21.06.2019 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vasariškas tortas su braškėmis

Gaivinantis nekeptas vasariškas tortas su braškėmis. Greitas ir skanus!

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:24 Receptai – Patiekalai Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu
Gaminame. Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu. Iškeptas riekeles dedame į lėkštę. Jas galima patiekti su šviežiomis uogomis, bananais, arba apšlakstytas medumi ar tirpintu šokoladu. Labai paprasta ir skanu!...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau