Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2017 » Kovo » 16

Vaistų žudikas. Natūralus vaistas nuo nemigos

Tiesiog uždėkite cukraus mišinį po liežuviu prieš miegą ir jūs nustebsite, kas jums atsitiks - nuostabu! Jūs užmigsite be jokių problemų!

Deja, daugelis žmonių visame pasaulyje turi miego sutrikimą. Manau, mes visi žinome, koks tai jausmas - vartotės visą naktį, žvelgiate į lubas, galvojate apie savo gyvenimą, skaitote knygą, o po to matote, saulės spindulius. Ir vėl į darbą ar mokyklą.

Vaistų žudikas. Natūralus vaistas be chemijos nuo nemigos

Kaip pagerinti miegą?

Tai labai svarbu žinoti, - jūs turite žiūrėti TV ir naudotis kompiuteriu, bent valandą prieš einant miegoti. Tai padės jums užmigti greičiau. Kai mes žiūrime televizorių arba dirbame kompiuteriu mūsų smegenys dirba sustiprintu režimu, todėl reikia laiko, kad jos nusiramintu ir pailsėtu, o mes galėtume užmigti.

Nesijaudinkite, yra visiškai natūralus vaistas, kuris padės jums užmigti. Šis vaistas yra labai veiksmingas, jūs pabusite su energija ir visiškai pailsėję. Geriausias dalykas yra tai, kad jis yra pagaminamas iš lengvai prieinamų komponentų, pigus ir visuomet turite namuose. Svarbu žinoti, kad galite tai pasigaminti namie, pas draugus ar stovyklaujant.

Taigi, paslaptis šio natūralaus vaisto slypi nerafinuotoje jūros druskoje ir rudame cukruje.

Jums reikės šių ingredientų:

  • 1 šaukštelis nerafinuotos jūros druskos;
  • 5 šaukšteliai rudojo cukraus.

Paruošimas:

Tai labai paprasta - tiesiog, reikia sumaišyti minėtus ingredientus, o prieš miegą panaudoti ½ arbatinio šaukštelio mišinio. Tiesiog padėkite mišinį po savo liežuviu, - jis netrukus ištirps! Ir nepamirškite sekti šį santykį - 1:5 (jūros druska - rudas cukrus).

Pasidalinkite šiuo naudingu receptu su draugais. O jeigu pasinaudosite šiuo patarimu, nepamirškite pasidalinti komentaruose ar padėjo.  Manau, svarbu žinoti...

Paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
03.11.2017 laikas 13:15 Receptai – Patiekalai Bulvių kaukė Įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Didelė bulvė, Pienas.

Skaityti daugiau

20.12.2017 laikas 15:51 Receptai – Patiekalai Receptai lieknėjantiems (pupalaiškio, gencijono)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: trapiojo pupalaiškio, melsvojo gencijono, jonažolės žiedų ir lapų, paprastosios kraujažolės žiedų ir lapų, gysločio lapų, apynio spurgų.

Skaityti daugiau

24.09.2019 laikas 07:21 Receptai – Patiekalai Obuolių ir varškės suflė be miltų
Suflė iš obuolių ir varškės be miltų tiems, kas skaičiuoja kalorijas! Pasigaminkite namuose suflė kurie mėgsta skaičiuoti kalorijas. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau